اینفوگیاهی
  • گیاهان دارویی
  • میوه ها
  • سبزیجات
  • مراقبت های پوست و مو
  • رژیم غذایی
  • گیاه خواری و خام خواری
نتیجه‌ای وجود ندارد
مشاهده تمام نتایج
  • گیاهان دارویی
  • میوه ها
  • سبزیجات
  • مراقبت های پوست و مو
  • رژیم غذایی
  • گیاه خواری و خام خواری
نتیجه‌ای وجود ندارد
مشاهده تمام نتایج
اینفوگیاهی
نتیجه‌ای وجود ندارد
مشاهده تمام نتایج
خواص پیازچه

9 خاصیتی از پیازچه که نمیدانید!

6 دی 1400
در سبزیجات
مدت زمان مطالعه: 9 دقیقه
0
A A
0
117
بازدید
  • بررسی پیازچه از نظر گیاه شناسی
  • مواد موجود در 100 گرم پیازچه
  • خواص شگفت انگیز پیازچه
  • موارد منع مصرف پیازچه
  • چند نکته برای مصرف پیازچه

بررسی پیازچه از نظر گیاه شناسی

پیازچه نوعی سبزی است که طعم ملایم تری نسبت به پیازها دارد و از خانواده‌ی سیر، موسیر، تره و پیاز است. پیازچه دارای برگ‌های سبز توخالی و لوله‌ای است که مستقیماً از پیاز رشد می‌کنند و از این برگ‌ها به عنوان سبزی استفاده می‌شود و به صورت خام یا پخته قابل استفاده هستند. این سبزی از پیازهای گرد و بیضی شکل کوچکی تشکیل شده است که به طور متوسط ​​2 تا 5 سانتی متر قطر دارند و به یک ساقه صاف و لایه‌ای از برگ های روی هم، چسبیده‌اند. پیازها صاف، سفت، ترد و آبدار هستند که در رنگ‌های سفید روشن تا قرمز یافت می‌شوند. همچنین ممکن است دسته‌ای از ریشه‌های قهوه‌ای رنگ تازه، انعطاف‌پذیر و ظریف به پایه پیاز چسبیده باشند.پیازچه‌ها برگ‌های باریک و لوله‌ای شکل، سفت، ضخیم و ترد دارند و توخالی هستند و در لبه‌ها رنگشان سبز تیره است.

کارشناسان معتقدند پیازچه بومی آسیای مرکزی است و بیش از 5000 سال است که کشت می‌شود.این گیاه امروزه به دلیل خواصش در اکثر مناطق در دسترس است.

مواد موجود در 100 گرم پیازچه

مواد و محتویاتمقدار در 100 گرممواد و محتویاتمقدار در 100 گرم
آهن8 درصدقند2.3 گرم
کلسیم5.6 درصدپتاسیم274.7 میلی‌گرم
ویتامین A20.1 درصدچربی0.2 گرم
ویتامین C31.5 درصدسدیم16.1 میلی‌گرم

خواص شگفت انگیز پیازچه

کاهش خطر سرطان

 پیازچه تازه منبع عالی گوگرد است که برای سلامت کلی بسیار مفید است. ترکیباتی مانند آلیل سولفید و فلاونوئیدها دارد که از سرطان جلوگیری کرده و با آنزیم‌هایی که سلول‌های سرطانی تولید می‌کنند مبارزه می‌کند. برای جلوگیری از سرطان قدم بردارید و با گنجاندن بیشتر پیازچه در رژیم غذایی روزانه خود، تغذیه سالم را شروع کنید.

کمک به هضم غذا

 پیازچه‌ها سرشار از فیبر هستند و به هضم بهتر کمک می‌کنند. می‌توانید آن را با سبزیجات دیگر برای شام یا ناهار همراه کنید.

جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا

پیازچه‌ها به دلیل خاصیت ضد باکتریایی و ضد ویروسی که دارند، دارویی عالی برای مبارزه با ویروس‌ها و آنفولانزا به شمار می‌روند. همچنین به کاهش مخاط اضافی نیز کمک می‌کنند و با سرمای زمستانی که اغلب باعث می‌شود شما احساس ناخوشایندی داشته باشید، مبارزه می‌کنند.

بهبود بینایی

راه‌های مختلفی برای تقویت بینایی وجود دارد. پیازچه یکی از راه‌های بهبود بینایی است. پیازچه سرشار از ویتامین A است و مصرف منظم آن به شکل سالاد می‌تواند به بینایی بهتر شما کمک کند.

جلوگیری از بروز مشکلات قلبی

در این دنیای شلوغ و پر از استرس و تنش، مشکلات قلبی و سکته یک مشکل رایج است. انسداد عروق، التهاب در ماهیچه‌های قلب، جریان نامنظم خون از قلب، از مشکلات شایع قلبی هستند. برای جلوگیری از بروز این بیماری‌ها پیازچه را به برنامه غذاییتان اضافه کنید. پیازچه به عنوان رقیق کننده خون در نظر گرفته می‌شود زیرا به جریان آسان خون از قلب کمک می‌کند.

کاهش سطح قند خون

گوگرد موجود در پیازچه در کنترل سطح قند خون نقش مهمی ایفا می‌کند و با توجه به ترکیبات گوگرد، توانایی بدن برای تولید انسولین افزایش می‌یابد. این تا حد زیادی به پیشگیری از دیابت کمک می‌کند.

فواید پیازچه

کنترل سطح کلسترول

پیازچه با بهبود قدرت هضم و فعال کردن کبد شما باعث کاهش کلسترول می‌شود و اجازه نمی‌دهد کلسترول بد در بدن ذخیره شود، بنابراین به افزایش کلسترول خوب در بدن کمک می‌کنند.

درمان فشار خون بالا

برای افرادی که از فشار خون بالا رنج می‌برند، پیازچه یک درمان عالی است. پیازچه فشار خون بالا ناشی از شرایط خاص را درمان می‌کند. بهترین روش خوردن آن به صورت سالاد است و برای حفظ فشار خون باید روزانه حداقل 20 تا 30 گرم پیازچه مصرف کنید.

تقویت سیستم ایمنی بدن

پیازچه‌ها سرشار از ویتامین C و ویتامین A هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و از بدن ما در برابر عفونت‌ها محافظت می‌کنند.

موارد منع مصرف پیازچه

  • بهتری است افراد مبتلا به بیماری پمفیگوس از خوردن پیازچه و هم‌خانواده‌های آن نظیر سیر و موسیر خودداری کنند.
  • مصرف بیش از حد پیازچه برای گرم مزاجان مضر است.

چند نکته برای مصرف پیازچه

  • برای مصرف پیازچه ریشه آن را جدا کرده و قسمت پیازی کوچک را به صورت گرد و قسمت‌های سبز رنگ را از طول ببرید. سپس آن را به مدت 30 دقیقه در آب سرد قرار دهید.
  • از مصرف پیازچه‌های پوست کنده و مانده خودداری کنید چرا که پیازچه نیز همانند پیاز میکروب‌های موجود در محیط را به سرعت جذب می‌کند.
  • بهتر است برای بهره‌مندی از خواص پیازچه از سرخ کردن بیش از اندازه آن بپرهیزید.

نوشته‌های مرتبط

مرزه
سبزیجات

مرزه و خواص آن

9 آذر 1400
106
شیوه مصرف کنگر فرنگی
سبزیجات

کنگر فرنگی و خواص آن

9 آذر 1400
105
کلم
سبزیجات

کلم و خواص آن

27 آبان 1400
101
گزنه چیست
سبزیجات

گزنه و خواص آن

19 آبان 1400
103
نوشته بعدی
فواید ویتامین K

آشنایی با ویتامین K و عملکرد آن

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌ها

  • اخبار (39)
  • بارداری (1)
  • داروهای گیاهی (1)
  • دانستنی های سلامت (3)
  • دسته‌بندی نشده (2)
  • رژیم غذایی (9)
  • سبزیجات (30)
  • صیفی جات (17)
  • طبع و مزاج (3)
  • کودکان (1)
  • گیاه خواری و خام خواری (21)
  • گیاهان دارویی (34)
  • مراقبت های پوست و مو (28)
  • میوه ها (40)
  • نوشیدنی ها (1)
  • ویتامین ها و مواد معدنی (13)
Facebook Telegram Instagram

اخبار

درباره ما

تماس با ما

فهرست منابع

اینفوگیاهی

با گـیاهـان سـالم بمـانیم

خبرنامه

© 2021سایت اینفوگیاهی - طراحی سایت شرکت فناوری اطلاعات پندار.

نتیجه‌ای وجود ندارد
مشاهده تمام نتایج
  • گیاه خواری و خام خواری
  • رژیم غذایی
  • گیاهان دارویی
  • سبزیجات
  • میوه ها
  • مراقبت های پوست و مو
  • اخبار
  • تماس با ما

© 2021سایت اینفوگیاهی - طراحی سایت شرکت فناوری اطلاعات پندار.

Welcome Back!

از طریق فرم زیر وارد حساب خود شود

رمز‌عبور را فراموش کرده‌اید؟ ثبت‌نام

ایجاد حساب جدید!

برای ثبت نام، فرم زیر را تکمیل کنید

تکمیل همه موارد الزامی است. ورود

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

ورود