گیاهان دارویی
میوه ها
سبزیجات
مراقبت های پوست و مو
رژیم غذایی
گیاه خواری و خام خواری
صیفی جات
سایر موضوعات
ویتامین ها و مواد معدنی
روغن گیاهی
طبع و مزاج
داروهای گیاهی
عرقیات
بیماری ها
خشکبار
دانه ها
دانستنی های سلامت
نوشیدنی ها
ادویه جات
آشپزی
اخبار روز
پرداخت بیش از۶میلیارد ریال وام به بهره برداران گیاهان دارویی
۰۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۲
بیشتر بخوانید
تصویب ۳۶۰ برنامه عملیاتی برای اجرای سند ملی گیاهان دارویی
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۸
بیشتر بخوانید
افزایش ۲۰ درصدی قیمت گیاهان دارویی با نشان «PDO»
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۵
بیشتر بخوانید
پادشاه گیاهان دارویی در معرض انقراض
۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۶
بیشتر بخوانید
زیستبوم شرکتهای خلاق گیاهان دارویی توسعه یافت
۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۴
بیشتر بخوانید
«بیدمشک»در ارومیه به بار نشست
۱۴ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۲
بیشتر بخوانید
بیش از ۳هزار گونه گیاهی انحصاری در ایران بررسی شد
۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۹
بیشتر بخوانید
گل برفی و کاهش فرآیندهای مخرب آلزایمر و زوال عقل
۲۸ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۶
بیشتر بخوانید
ایجاد سامانه الکترونیکی صدور مجوز برای تولید گیاهان دارویی
۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۴
بیشتر بخوانید
ارتقای سطح دانش و مهارت عطار ها
۱۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۸
بیشتر بخوانید
سرمایه گذاری ایدرو برای احداث پالایشگاه گیاهان دارویی
۰۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۴
بیشتر بخوانید
ماشین برداشت چند منظوره گیاهان دارویی ساخته شد
۲۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۵
بیشتر بخوانید
نوشته های محبوب
روش های استفاده از شنبلیله برای پرپشت شدن موها
1
2
چغندر و لبو چه فرقی دارند؟
3
گریپ فروت و تاثیر آن بر فشارخون
4
نقش ویتامین B17 در بدن چیست؟
5
جوشانده های گیاهی، درمانی موثر برای ریزش مو
6
روش های گیاهی برای درمان انسداد روده
7
خواص و فواید گندم برای سلامت بدن
آخرین اخبار
همه خواص انگور در طب سنتی + طبع و ارزش غذایی
آشنایی با طالبی و خواص آن در طب سنتی + طبع و ارزش غذایی
بهترین دمنوش های گیاهی برای لاغری کل بدن
معرفی کامل زغال اخته و خواص آن در طب سنتی
مفیدترین دمنوش های گیاهی برای درمان کبد چرب
معرفی و خواص درمانی و دارویی رازیانه + طبع و موارد منع مصرف
خواص دارویی و درمانی دارچین + طبع و موارد استفاده آن
همه چیز درباره جینسینگ خواص بینظیر آن
همه چیز در مورد رزماری و خواص آن
گیاهان دارویی که در دوران بارداری مضر هستند
۱۰ مزیت شگفت انگیز روغن سیاه دانه
اسفند (اسپند) و خواص آن + شیوه های مصرف