فواید آب خیار | آب خیار برای فشار خون | ماسک صورت با آب خیار
فواید جادویی آب خیار برای سلامتی | خواص آب خیار از فشار خون تا تسکین پوست
آب خیار علاوه بر سم زدایی، فشار خون را کنترل می کند و باعث مهار اشتهای کاذب در افراد و در نتیجه کاهش وزن می شود.
آب خیار میتواند بدن شما را آبرسانی نموده و به سلامت کلی آن کمک کند، بدن ما به آب زیادی احتیاج دارد و به همین دلیل هم روزانه باید چیزی در حدود ۸ تا ۱۰ لیوان آب نوشید، اما شاید بسیاری از افراد نتوانند این میزان از آب را در طی روز بنوشند، به همین دلیل هم میوه هایی که تاحدودی آب مورد نیاز بدن شما را تامین میکنند میتوانند به کمکتان بیایند، پس برای کسانی که در طی روز به میزان کافی آب نمینوشند خبر خوبی داریم: شما میتوانید آب خیار بنوشید. با همراه باشید تا فواید آب خیار را بریتان توضیح دهیم.
فایده شگفت انگیز آب خیار برای سلامتی!
1- آب خیار بدن شما را آبرسانی میکند
آبرسانی در بدن تاحدودی میتواند برای حفظ سلامت سلولهای شما لازم باشد. کمبود آب بدن میتواند مشکلات زیادی اعم از خشکی دهان، خستگی، تشنگی، کاهش میزان ادرار، سردرد، یبوست، داشتن پوست خشک، سرگیجه، تپش قلب، تنفس سریع و… را برای افراد به وجود آورد، به همین دلیل هم جای تعجب نیست اگر لازم باشد برای حفظ سلامتی بدن خود میزان زیادی از آب را وارد بدنتان کنید.
این رطوبت و آب لازم در بدن شما کمک میکند تا سموم راحتتر از بین بروند و وزنتان نیز در تعادل باقی بماند، به علاوه آنکه در حفظ و تقویت سیستم قلبی و عروقیتان نیز بسیار تاثیرگذار است، به همین دلیل هم زمانی که آبرسانی بدن شما به میزان کافی صورت بگیرد قاعدتاً احساس خواهید کرد که انرژی بیشتری دارید و اعضای بدنتان نیز راحتتر عمل میکنند. شما میتوانید با طعم دادن به آب خیار، آن را به طور منظم بنوشید و رطوبت موردنیاز بدن خود را تامین کنید.
2- آب خیار در تامین مواد معدنی و ویتامین بدن تاثیرگذار است
در اینکه نوشیدن آب و رطوبترسانی کافی در بدن شما موضوعی حیاتی است شکی نخواهد بود، اما کاملاً مشخص است که رطوبترسانیِ صرف نمیتواند ویتامینهای ضروری بدن شما را تامین کند. در این میان آب خیار میتواند تاحدودی این مسئولیت را نیز بر عهده بگیرد. خیار منبع خوبی از ویتامین k است و علاوه بر آن دارای پتاسیم، فسفر، ویتامین c، مس، منگنز، ویتامین b۱، منیزیم و… نیز هست.
بیشتر بخوانید: مصرف خیار چه خواصی دارد؟
دستورالعملهای بسیاری وجود دارد که میتواند در مصرف و نوشیدن آب خیار به شما کمک کند تا بتوانید ویتامینها و آنتیاکسیدانهای لازم برای بدن خود را تامین نمایید. نوشیدن آب خیار و یا میوههای مشابهی که این میزان تاثیرگذاری را در بدن شما دارند به مراتب از آبمیوههایی غیرطبیعی که به صورت مکمل مصرف میشوند بهتر و مفیدتر هستند.
3- آب خیار به مهار اشتهای شما کمک میکند
خوردن غذای زیاد در زمانی که گرسنه نیستید میتواند به صورت ناخواسته باعث افزایش وزن، خستگی و حفظ الگوهای ناسالم و نامنظم غذایی شود، به همین دلیل نیز شما میتوانید با کمک یک لیوان آب خیار قبل از وعدههای غذاییتان این موضوع را به تعادل برسانید.
آب خیار میتواند در مهار اشتهای شما به کمکتان بیاید تا بتوانید وعدههای غذاییتان را به شکل متناسبی صرف کنید. معمولاً گفته میشود که اجتناب از خوردن غذا در زمانی که گرسنه نیستید به همراه آبرسانی منظم به بدن میتواند در حفظ وزن و انرژی بدن شما به کمکتان بیاید.
4- آب خیار پوست شما را تسکین میدهد
تقریباً همه خانمها مدتهاست که از میوه خیار به صورت موضعی و یا به شکل انواع ماسکهای صورت استفاده میکنند. با این حال خوردن خیار و نوشیدن آب آن نیز خالی از لطف نخواهد بود. نوشیدن آب خیار میتواند پوست شما را جوان، صاف و درخشانتر کند. وقتی آب خیار را مینوشید علاوه بر آنکه تامین رطوبت را با درصد بالایی افزایش میدهید میتوانید از سیلیکای موجود در آن نیز بهرهمند شوید، بنابراین میتوان گفت که نوشیدن آب خیار در از بین بردن جای لک، زخم، آکنه و… از روی پوست شما بسیار موثر خواهد بود.
امروزه اهمیت سیلیکا برای حفظ سلامت پوست به وفور مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است. تا جایی که این تحقیقات نشان میدهند خانمهایی که از مکملهای سیلیکا استفاده میکنند از پوستی نرمتر و رطوبت بالاتری برخوردار هستند. این میزان از سیلیکای موردنیاز برای پوست شما را آب خیار میتواند تامین کند.
5- آب خیار فشار خون شما را کاهش میدهد
فشار خون متعادل و مناسب میتواند از بروز سکته مغزی، سکته قلبی، بیماریهای کلیوی و… جلوگیری کند. نوشیدن آب خیار هم به دلیل داشتن پتاسیم میتواند در حفظ فشار خون به شما کمک نماید. باید گفت که آب خیار در حفظ و کنترل وزن شما اثر میگذارد که همین موضوع هم برای حفظ فشار خون در میزان متعادل آن بسیار ضروری است.
6- آب خیار به سلامت بافت ماهیچههای شما کمک می کند
برای آنکه عضلههای قدرتمندی داشته باشید فقط لازم نیست که یک بدنساز و یا ورزشکار حرفهای باشید. طبیعی است که قوی نگه داشتن عضلات بدن، سلامت مفاصل، سوخت و ساز مناسب بدن، خواب کافی و… مسائل بسیار مهمی در سلامت شما هستند که شاید در شرایط مختلفی از زندگی کمتر به آنها توجه شود. وقتی سن شما به مرور بالاتر میرود باید به دنبال فعالیتهایی عضلهسازی به صورت تمرینهای مختلف باشید.
در این میان نوشیدن آب خیار نیز میتواند به کمک شما بیاید. سیلیکای موجود در آب خیار علاوه بر سالم نگه داشتن پوستتان میتواند به سلامت بافتهای ماهیچهای شما نیز کمک کند. نوشیدن منظم آب خیار به صورت روزانه در بهبودی عضلات، آبرسانی به بدن بعد از ورزش و حفظ سلامت جشمانی نیز تاثیرگذار خواهد بود.
7- آب خیار پر از خواص آنتیاکسیدانی و سم زدایی است
آب خیار منبع فوقالعادهای از آنتیاکسیدانهاست و میتواند به بدن شما در مبارزه با رادیکالهای آزاد کمک کند؛ بنابراین با نوشیدن منظم آب خیار به طور روزانه میتوانید از شر سمومی که به شکل ناخواسته وارد بدنتان میشوند خلاص گردید.
با وجود تصور غلط بسیاری از مردم، سمزدایی عملی یکباره نیست و شاید به سادگی نیز صورت نگیرد، به همین دلیل هم به صورت متوالی و یا شاید روزانه در بدن شما اتفاق میافتد، در نتیجه لازم است که بدن شما هرروز تصفیه شده و از غذاهای سمی دوری کند. به تمامی این مسائل، باید در معرض سموم محیطی قرار گرفتن، آن هم به صورت روزانه را نیز اضافه کرد، به همین دلیل است که باید تا جای ممکن به صورت مداوم به تقویت سمزدایی بدن خود توجه کافی را داشته باشید. یک فرآیند سمزدایی منظم و ملایم میتواند کلید سلامتی طولانی مدت شما باشد که نوشیدن آب خیار در این فرآیند بیتاثیر نخواهد بود.
8- آب خیار خاصیت ضد سرطانی دارد
حفظ رژیم غذایی سالم، متعادل و کامل میتواند در کاهش خطر ابتلا به سرطان تاثیرگذار باشد. خیار با داشتن آنتیاکسیدان، ویتامین c و همچنین فلاونوئیدهای آنتیاکسیدانی از جمله کوئرستین، لوتولین و کائمپرفرول و… میتواند با بروز بیماری سرطان مقابله کند. درست است که این میوه به تنهایی در درمان بیماری سرطان موثر نیست، اما به دلیل تامین مواد معدنی، رطوبت، آنتیاکسیدان و… در بدن شما میتواند یک رژیم غذایی سالم و به دور از سرطان را برایتان فراهم آورد، بنابراین اضافه کردن آب خیار به رژیم غذایی، تاثیر زیادی در جلوگیری از ابتلا به سرطان و بسیاری از بیماریهای دیگر خواهد داشت.