شیره سیب

شیره سیب؛ یک طعم جدید، خوشمزه و مقوی+ طرز تهیه و خواص آن

A
۰

برای تهیه شیره سیب می توانید از مقداری سیب و دارچین استفاده کنید. روش تهیه شیره سیب و خواص آن را در ادامه می خوانید.

اگر شما هم در وعده صبحانه یا به عنوان شیرین کننده طبیعی از شیره استفاده می کنید پیشنهاد داریم این مدل شیره سیب را حتما امتحان کنید. در تهیه شیره سیب هیچگونه شیرین کننده و قند مصنوعی به کار نرفته است و تنها با سیب می توانید بهترین و خوشمزه ترین شیره را تهیه کنید. توجه داشته باشید که حتی به ماده اولیه دیگری نیاز ندارید. در ادامه طرز تهیه شیره سیب را می خوانید.

مواد لازم برای شیره سیب

سیب 2 کیلو
آب به مقدار لازم
دارچین 1 عدد

بیشتر بخوانید: مربای سیب؛ کم کالری و پرخاصیت! + طرز تهیه

شیوه تهیه شیره سیب به روش سنتی

  1. برای پخت شیره سیب ابتدا سیب‌ها را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هسته‌های سیب را بیرون بیاورید. حالا سیب‌ها را داخل یک قابلمه مناسب و گود بریزید و چوب دارچین را داخل آن بیاندازید.

  2. حالا آب را به قابلمه اضافه کنید و تا جایی بریزید که کاملا روی سیب‌ها را بگیرد. قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید و حرارت را متوسط کنید تا سیب‌ها کم کم بپزند. بعد از اینکه سیب پخت، اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه بدهید سیب‌ها کاملا خنک شوند.

  3. چوب دارچین را جدا کنید و حالا سیب‌ها را داخل پارچ مخلوط کن بریزید تا کاملا میکس شوند؛ سپس سیب میکس شده را از توری خیلی ریز یا پارچه نازک بگذرانید و حسابی فشار بدهید تا آب خالص سیب خارج شود و تفاله‌های سیب داخل چارچه بماند.

  4. در مرحله بعد آب صاف سیب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید. حتما در این مرحله کف‌های روی قابلمه را بردارید. بعد از اینکه کف‌ها را جدا کردید و آب سیب جوش آمد، حرارت اجاق گاز را کم کنید و دیگر کاری به کارش نداشته باشید.

  5. اجازه بدهید عصاره سیب به مدت حدودا ۲ ساعت بجوشد و غلیظ شود. بعد از این مدت یک قاشق غذاخوری از عصاره سیب را داخل یک نعلبکی بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود، وقتی خنک شد و متوجه شدید که به غلظت کافی رسیده است، اجاق گاز را خاموش کنید و بعد از اینکه شیره سیب آماده شده خنک شد، آن را داخل شیشه‌های خشک و تمیز بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: خواص شیره سیب و طرز تهیه آن

طبع شیره سیب

از نظر طب سنتی، سیب دارای طبیعتی گرم و تر است

خواص شیره سیب در طب سنتی

  1. از نظر طب سنتی، سیب دارای طبیعتی گرم و تر است. با خوردن شیره سیب، بدن خواص حجم زیادی از این میوه را با یک قاشق از آن دریافت می‌کند. شیره سیب سرشار از آنتی اکسیدان بوده و با خواص دارویی متنوع، به درمان عارضه‌های زیر کمک می‌کند:

  2. تقویت بینایی
  3. درمان یبوست
  4. کمک به هضم غذا
  5. درمان آسم و تنگی نفس
  6. از بین بردن بوی بد دهان
  7. تقویت کننده قلب و معده
  8. کاهش تب در طول بیماری
  9. در درمان کم خونی و فقر آهن
  10. درمان سنگ کلیه و بیماری های مربوط به کبد

کاربردهای شیره سیب

شیره سیب می‌تواند در آشپزی و شیرینی‌پزی مورد استفاده قرار گیرد. به عنوان یک شیرین‌کننده طبیعی، می‌توان آن را به جای شکر در انواع دسرها، نوشیدنی‌ها و غذاها استفاده کرد. همچنین، شیره سیب به عنوان یک افزودنی مغذی به اسموتی‌ها و ماست‌ها می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

موارد منع مصرف شیره سیب

اگرچه شیره سیب خواص فراوانی دارد، اما باید به میزان مصرف آن توجه کرد. مصرف زیاد شیره سیب ممکن است منجر به افزایش قند خون و مشکلات گوارشی شود. همچنین، افرادی که به سیب حساسیت دارند باید از مصرف آن پرهیز کنند.
منبع: فرارو
مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار