سس گیاهی برای پیتزا | نحوه تهیه سس وگان برای پیتزا
این سس پیتزا، مخصوص گیاهخوارانه! + روش تهیه
در کمتر از پنج دقیقه می توانید این سس گیاهی خانگی را بدون ماست درست کنید تا هم افراد وگان و هم کسانی که رژیم دارند؛ استفاده کنند.
درست کردن سس گیاهی که مناسب افراد وگان بوده و با مایونز و ماست نباشد اغلب دغدغه است. شما می توانید با مواد در دسترس خیلی آسان یک سس وگان درست کنید تا هم گیاهخوارن و هم کسانی که رژیم هستند و نگران میزان کالری می باشند؛ از آن استفاده کنند. روش تهیه را در ادامه توضیح دادیم.
مواد لازم برای تهیه سس گیاهی
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی خرد شده | ۱ پیمانه |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه خرد شده یا له شده |
سرکه بالزامیک | ۱ قاشق چای خوری |
پونه کوهی | نصف قاشق چای خوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
شکر قهوه ای | ۱ قاشق چای خوری |
روش تهیه سس وگان
-
رب گوجه فرنگی رو بههمراه گوجه ها داخل مخلوط کن بریزید و حسابی پوره کنید.
-
سپس روغن زیتون، سیر، سرکه، پونه کوهی و نمک رو اضافه کرده و باز هم بخوبی مخلوط کنید.
-
طعمش رو بچشید و اگر مخلوط خیلی ترش بود) ، کمی شکر رو اضافه کنید تا طعمش متعادل بشه.
-
به میزان دلخواه از سس روی خمیر پیتزا استفاده کنید.
-
سس پیتزای مانده تا 5 روز در یخچال نگهداری میشه یا میتونید اون رو برای چندین ماه فریز کنید.