سس گیاهی برای پیتزا | نحوه تهیه سس وگان برای پیتزا

این سس پیتزا، مخصوص گیاهخوارانه! + روش تهیه

A
۰

در کمتر از پنج دقیقه می توانید این سس گیاهی خانگی را بدون ماست درست کنید تا هم افراد وگان و هم کسانی که رژیم دارند؛ استفاده کنند.

درست کردن سس گیاهی که مناسب افراد وگان بوده و با مایونز و ماست نباشد اغلب دغدغه است. شما می توانید با مواد در دسترس خیلی آسان یک سس وگان درست کنید تا هم گیاهخوارن و هم کسانی که رژیم هستند و نگران میزان کالری می باشند؛ از آن استفاده کنند. روش تهیه را در ادامه توضیح دادیم.

مواد لازم برای تهیه سس گیاهی

رب گوجه فرنگی      ۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده      ۱ پیمانه
روغن زیتون      ۱ قاشق غذاخوری
سیر     ۳ حبه خرد شده یا له شده
سرکه بالزامیک     ۱ قاشق چای خوری
پونه کوهی    نصف قاشق چای خوری
نمک    نصف قاشق چای خوری
شکر قهوه ای     ۱ قاشق چای خوری

سس گیاهی

روش تهیه سس وگان

  1.     رب گوجه فرنگی رو به‌همراه گوجه ها داخل مخلوط کن بریزید و حسابی پوره کنید.

  2.     سپس روغن زیتون، سیر، سرکه، پونه کوهی و نمک رو اضافه کرده و باز هم بخوبی مخلوط کنید.

  3.     طعمش رو بچشید و اگر مخلوط خیلی ترش بود) ، کمی شکر رو اضافه کنید تا طعمش متعادل بشه.

  4.     به میزان دلخواه از سس روی خمیر پیتزا استفاده کنید.

  5.     سس پیتزای مانده تا 5 روز در یخچال نگهداری می‌شه یا می‌تونید اون رو برای چندین ماه فریز کنید.

 

منبع: وی جی ها
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها