پیاز پخته | پیاز کباب شده | درمان بیماری با پیاز کباب شده

پیاز رو کباب کن و بخور که معجزه می کنه + فواید پیاز پخته شده

A
۰

پیاز کباب شده برای از بین بردن بسیاری از بیماری ها و عفونت ها مفید است. برای آنکه درباره خواص پیاز پخته شده بیشتر بدانید با ما همراه باشید.

پیاز کباب شده یکی از بهترین مواد غذایی برای از بین بردن عفونت ها و دور شدن از سرماخوردگی است. اگر از گروه افرادی هستید که به نوع خام این سبزی علاقه ندارید؛ پیشنهاد ما به شما استفاده از پیاز کباب شده است. در این مطلب از اینفوگیاهی درباره خواص پیاز کباب شده بیشتر گفته ایم.

روش استفاده پیاز کباب شده

 به مدت 7 روز کافی است روزی یک بار یک پیاز کامل را به سیخ زده و روی شعله نگه داشته تا کاملا کباب شود. سپس آن را از سیخ کشیده و لایه های داخلی پیاز کباب شده را میل کنید.

نکات استفاده از پیاز پخته

  • طبع پیاز به میزان تندی و شکل آن بستگی دارد.

  • هرچه پیاز تندتر باشد و شکل کشیده‌تری داشته باشد، گرمی آن بیشتر است.

  • مصرف این سبزی بدون مصلح در افراد گرم مزاج باعث سردرد می‌شود.

  • گرمی و خشکی پیاز با پختن آن کاهش و به اعتدال نزدیک می‌شود.

  • پیاز گرد سفید از پیاز قرمز کشیده مزاج معتدل‌تری دارد و هنگام پوست کندن و خرد کردن، کمتر باعث سوزش چشم می‌شود.

  • هر چه سر پیاز باریک‌تر و سایز آن کوچک‌تر باشد،‌ میزان نیترات موجود در آن کمتر است.

  • کسانی که در هوای گرم، دچار سردرد می‌شوند، از مصرف پیاز‌های قرمز کشیده و حتی بوییدن آن خودداری کنند.

پیاز کباب شده

  • گرم مزاجان در صورت مصرف پیاز، باید از انواع سفید و گرد و شیرین آن استفاده کنند یا ترشی آن را بخورند تا دچار عوارضش نشوند.

  • پیاز در افرادی که سو مزاج گرم دارند،‌ سبب بروز سردرد می‌شود، بخصوص اگر پیاز خام و تازه باشد.

  • مصرف پیاز پخته با سرکه برای تقویت هاضمه مناسب است.

  • پیاز خام، خواص دارویی و پیاز پخته خاصیت غذایی بیشتری دارد.

  • افرادی که دچار غلظت خون هستند، در مصرف پیاز پخته زیاده‌روی نکنند. البته پیازهای سفید خام و شیرین این زیان را ندارند.

  • حکمای طب سنتی بر این عقیده اند که پیاز سرخ شده افزایش‌دهنده منی و میل جنسی است و مصرف آن برای مردان مجرد نفی شده است.

  • برخی افراد با این تصور که پیاز کاهنده قند و چربی خون است، از آن به عنوان یک داروی درمانی استفاده می‌کنند.

  • اثراتی از خاصیت تقویت‌کنندگی سیستم ایمنی با پیاز مشاهده شده که می‌تواند سبب کاهش عفونت ویروسی و باکتریایی بخصوص در فصل زمستان شود.

  •  مصرف پیاز هنگام سرماخوردگی بخصوص به شکل پخته موثرتر است.

  • پیاز رنده شده با عسل سبب میشود که فعالیت های فکری را برای انسان آسان م یسازد و درد کمر را زایل میکند .

  • پیاز رنده شده را روی پیشانی بگذارید و سردرد عصبی و درد نیمه سر را و میگرن را تسکین میدهد.

  • مخلوط آن با عسل آنتی بیوتیک و ضد سرماخوردگی است .

  • پیاز خوردن سبب دورشدن آب مروارید و آب سیاه در افراد کهنسال میشود .

  • پخته پیاز برای افراد بلغمی ٬ هاضم تر است

  • خوردن پیاز بخصوص در سفر می‌تواند مشکلات ناشی از آلودگی آب‌ها را از بین ببرد.

  • استفاده از پیاز خام در افراد مبتلا به سینوزیت، آلرژی، میگرن، سرگیجه و اختلال حافظه منع شده است، زیرا سبب تشدید بیماری می‌شود.

پیاز کباب شده

در مصرف پیاز پخته شده به این نکات توجه داشته باشید:

  1. در اثر خرد کردن و نگهداری پیاز در مجاورت هوا از ویتامین C آن کاسته می‌شود.

  2. پیاز به واسطه ترکیبات گوگردی ضدعفونی‌کننده قوی است و پوست کنده آن بسرعت می‌تواند میکروب‌های محیطی را بگیرد و منبع‌آلودگی شود.

  3. در نتیجه، پس از پوست گیری و خرد کردن پیاز باید بلافاصله آن را مصرف کرد.

  4. پیاز خام قابلیت نگهداری در فریزر را ندارد و در اثر نگهداری پیاز سرخ شده در فریزر از خواص و کیفیت تغذیه‌ای آن کاسته می‌شود.

  5. برای آن که هنگام خرد کردن پیاز دچار ریزش اشک نشوید، بهتر است پیش از پوست کندن، آن را در یخچال قرار دهید یا آن را در ظرف آب پوست‌گیری کنید.

  6. باقلا، مغز گردو، گشنیز و سرکه می‌تواند بوی بد دهان ناشی از خوردن پیاز را کاهش دهد، ضمن این که حرارت، انجماد و خشک کردن از خاصیت اشک‌آوری و بوی بد پیاز می‌کاهد.

منبع: ویکی گردی
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها