خورشت کرفس بدون گوشت | خورشت کرفس با لوبیا
خورشت کرفس بدون گوشت رو اینطوری بپز + نحوه تهیه
افراد وگانی که از دوستداران کرفس هستند؛ با این روش تهیه می توانند خورشت کرفس مجلسی و بدون گوشت بپزند.
خورشت کرفس را حتما در برنامه های غذایی خود قرار دهید تا با خواص ضد سرطانی و کاهش فشار خون آن احساس سلامتی بیشتری داشته باشید. خورشت کرفس گیاهی را خیلی آسان می توانید با لوبیا درست کرده و گوشت را از روش تهیه آن حذف کنید. در ادامه روش تهیه را توضیح دادیم.
مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس گیاهی
نعناع | 50 گرم |
جعفری | 150 گرم |
ساقه کرفس | 400 گرم |
پیاز | 1 عدد |
لیمو عمانی | 2 عدد |
لوبیا چیتی | نصف پیمانه |
نمک، فلفل سیاه، زرچوبه | به مقدار لازم |
روغن گیاهی | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:نحوه تهیه خورشت قیمه با سویا
روش تهیه خورشت کرفس بدون گوشت
-
ابتدا برگ های کرفس رو از ساقش جدا کنید و بعد از شست و شو ساقه های کرفس رو به قطعات 2 سانتی متری خرد کنید. پیاز ها رو نگینی ریز خرد کنید و با نمک و فلفل و زردچوبه تفت بدید تا شفاف بشن.
-
سبزی ها رو اضافه کنید و خیلی کم تفت بدید. لوبیا رو اضافه کرده و آب بریزید تا خورش بپزه.
-
وقتی لوبیا و سبزی ها پخته شد، لیمو عمانی ها رو از وسط نصف کرده و هسته های اون ها رو در بیارید و داخل خورش بندازید.
-
برای لعاب دار شدن خورش کرفس با رو با سیب زمینی بپزید. (یک عدد سیب زمینی رو مکعبی خرد کنید و در خورش بندازید. 10 دقیقه پایانی مزه ها رو بچشید و اندازه کنید.
-
برای خوش رنگ تر شدن خورش یک قاشق رب گوجه فرنگی رو سرخ کنید و اضافه کنید. دو قاشق رب انار برای خوش طعم شدن خورش کرفس اضافه کنید و بذارید تا طعم ها به خورد خورش بره.
-
وقتی به روغن افتاد خورش رو خاموش کنید. به همراه برنج سرو کنید.