مربای هلو رژیمی | طرز تهیه مربای هلو
مربای هلو؛ با عطر وانیل و بدون کالری + طرز تهیه
مربای هلو را با شیرین کننده طبیعی و بدون شکر تهیه کنید تا خوشمزه و کم کالری شود. شیوه تهیه را در ادامه می خوانید.
مربای هلو می تواند یک انتخاب مناسب برای روزهای تابستانی باشد تا بهترین و خوشمزه ترین میوه را به مربا تبدیل کنید. برای تهیه این مدل مربا؛ اگر نگران کالری و شکر هستید، می توانید بدون نیاز به شکر و با شیرین کننده های طبیعی و کم کالری آن را تهیه کنید. در ادامه شیوه تهیه مربای هلو رژیمی و بدون شکر را آموزش داده ایم.
مواد لازم برای تهیه مربای هلو بدون شکر
شیرین کننده رژیمی | ۱ پیمانه |
آب | ۳ پیمانه |
هلو | ۱ کیلو |
خلال بادام | ۱/۴ پیمانه |
وانیل | ۱/۴ قاشق چای خوری |
آبلیموی تازه | ۱/۴ پیمانه |
بیشتر بخوانید:رانی هلو رو یه مدلی درست کن که مزه قدیما رو بده
طرز تهیه مربا هلو رژیمی
-
یک پیمانه شیرین کننده را با سه پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا قوام آید ، پس از قوام آمدن , حرارت را خاموش می کنیم .
-
برای انتخاب هلو بهتر است هلوهایی را انتخاب کنیم که رنگ زرد زعفرانی داشته باشند , سپس هلو را پوست گرفته و برش می دهیم , بهمراه خلال بادام در شیشه می ریزیم.
-
شربت را روی آن ریخته , در شیشه را محکم می بندیم. در قابلمه ای مقداری آب ریخته و شیشه را درون آن قرار می دهیم بطوریکه تا سه چهارم شیشه را آب بگیرد و روی حرارت قرار می دهیم .
-
زمانیکه آب به جوش آمد ، حرارت را ملایم کرده و حدود بیست دقیقه شیشه در آب بجوشد . پس از این مدت از آب داغ بیرون آورده , در آن را باز کنید وانیل و آب لیمو را اضافه کنید و در شیشه را محکم ببندید. دوباره در آب جوش قرار دهید بعد از چند جوش از آب بیرون آورید .