تشنه نشدن

راهکار برای تشنه نشدن | مواد غذایی برای تشنه نشدن

تو روزهای گرم چی بخوریم که کمتر تشنه بشیم؟

A
۰

تشنه نشدن ممکن است از دغدغه های شما نیز باشد. اگر بیماری خاصی دارید و یا طولانی مدت زیر آفتاب هستید؛ راهکارهایی که اینفوگیاهی پیشنهاد می دهد را امتحان کنید.

دائما تشنه نشدن از دغدغه های اکثر افراد در روزهای گرم سال است. با گرم تر شدن هوا میل به نوشیدن آب زیادتر می شود و ممکن است این مسئله برای افرادی که طولانی مدت بیرون از خانه هستند دشوار باشد و به دنبال راهکاری برای تشنه نشدن باشند. در این مطلب بهترین راه حل های تشنه نشدن را گفته ایم.

دلایل زیاد تشنه شدن

  • نمک زیاد مصرف می کنید

  • داشتن پیاده روی صبحگاهی

  • فعالیت زیاد زیر آفتاب

  • مبتلا به دیابت

  • مبتلا به خشکی دهان

  • کم خون هستید

  • آب کم می نوشید

تشنه نشدن

راهکار برای تشنه نشدن

شربت آبلیمو به همراه گلاب

شربت آبلیمو حاصل عصاره لیمو ترش است که آن را همراه با آب و مقدار بسیار کمی گلاب مصرف می‌کنند. شربت آب لیمو سبب ترشح بزاق دهان شده و باعث احساس نکردن تشنگی و خنک شدن بدن می‌شود. افزودن کمی گلاب به این شربت سبب افزایش تأثیرگذاری آن می‌شود، چرا که گلاب نیز طبعی خنک دارد و همچنین سبب آرامش اعصاب شده و تحمل گرما را برای فرد آسان‌تر می‌کند.

کاسنی و خاکشیر

عرق کاسنی یکی از عرقیات معروفی است که برای رفع تشنگی استفاده می‌شود. طبع کاسنی سرد است و بدن را خنک نگه می‌دارد. کاسنی طعمی تند دارد، به همین دلیل افزودن خاکشیر و گلاب به آن طعم آن را مطبوع‌تر می‌کند. همچنین یکی دیگر از فواید افزودن خاکشیر آن است که دانه‌های آن می‌تواند آب را درون خود نگهداشته و به تدریج آب را به بدن برساند، در نتیجه نیاز فرد به آب را طولانی‌تر می‌کند. توجه داشته باشید که این مخلوط را باید با شیرینی بسیار کمی میل نمود.

شربت شاتره

شربت شاتره خاصیت ضد گرمازدگی دارد و اگر در روزهای گرم مجبور به خارج شدن از خانه هستید، توصیه می‌شود که حتماً از شربت شاتره استفاده کنید. این شربت علاوه بر طبع خنک، نشاط‌آور نیز می‌باشد. شربت شاتره یکی از گزینه‌هایی می‌باشد که شما می‌توانید برای پذیرایی از مهمان نیز استفاده کنید.

عرق بهار نارنج

در روزهای گرم و در معرض آفتاب قرار گرفتن سبب کلافگی شدید می‌شود. عرق بهارنارنج سبب آرامش اعصاب می‌شود، لذا مصرف آن در این ایام، بسیار مفید است. همچنین گرمای شدید باعث ایجاد سردردهای ناشی از گرمازدگی می‌شود، مصرف عرق بهار نارنج می‌تواند این سر دردها را بهبود ببخشد. بهار نارنج دارای طعم و بوی بسیار مطلوبی است. اگر طعم و بوی سایر عرقیات برای شما آزاربخش بود، شما می‌توانید با مخلوط کردن عرق بهار نارنج با سایر عرقیات، آنها را به راحتی مصرف کنید.

شربت سکنجبین

سکنجبین یکی از شربت‌های قدیمی است که از ترکیب سرکه و عسل درست می‌شود. این شربت دارای طبعی بسیار خنک می‌باشد. شربت سکنجبین التهاب ناشی از گرما را کاهش داده و سموم بدن را از طریق ادرار از بدن خارج می‌کند. استفاده از شربت سکنجبین به همراه کاهو در فصول گرم سال برای افراد گرم مزاج بسیار توصیه می‌شود.

منبع: مرور نیوز
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها