حمص

نحوه تهیه حمص | روش تهیه حمص | حمص برای گیاهخواران

نحوه تهیه حمص؛ محبوب ترین غذای گیاهخواران

A
۰

حمص از غذاهای عربی است که طرفداران زیادی دارد. در این مطلب نحوه تهیه این غذا را بدون گوشت و مخصوص گیاهخوران آموزش داده ایم.

حمص را می توان از محبوب ترین غذاهای کشور های عربی و خاورمیانه دانست که در هر منطقه ای به نحوی آن را تهیه می کنند. حمص حتی در آمریکا هم طرفدار دارد و کنسروهای آن در فروشگاه ها به فروش می رود. در این مطلب روش تهیه حمص بدون گوشت و مخصوص گیاهخواران را می آموزید.

نحوه تهیه حمص بدون گوشت

مواد لازم

نخود نصف لیوان
لوبیا سفید نصف لیوان
ارده کنجد یک لیوان
لیمو ترش کوچک ۲ عدد
روغن زیتون ۱۰ قاشق غذاخوری
زیره ۱ قاشق چای خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
پودر بیبر به میزان دلخواه

حمص

بیشتر بخوانید:معرفی صبحانه های مخصوص خام گیاهخواران

روش تهیه

  1. پختن حبوبات: نخود و لوبیایی که از قبل خیس خوردن رو آبکش کنید و داخل قابلمه بریزید. آب اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا 2 ساعت خوب بپزه.

  2. آسیاب کردن ادویه: زیره، تخم گشنیز و فلفل سیاه رو داخل هاون بریزید و خوب بکوبید. می‌تونید از بلندر ادویه یا گرایندر هم استفاده کنید.

  3. مخلوط کردن مواد: نخود و لوبیا رو به همراه ادویه‌ها، کمی نمک، آب 2 عدد لیمو ترش کوچک، روغن زیتون و ارده کنجد رو داخل بلندر بریزید و بلند کنید تا کاملاً یکدست بشه. اگر مواد داخل بلندر گیر کرد، کمی آب سرد و روغن زیتون اضافه کنید. غلظت نهایی باید به اندازه‌ای باشه که از قاشق سرریز نشه اما خشک و تکه تکه هم نباشه.

  4. سرو کردن حمص: حمص آماده‌ست. داخل کاسه بریزید، سطحش رو با پشت قاشق گود و به همراه آبلیمو و پول بیبر سرو کنید.

منبع: نواب ابراهیمی
مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار