نحوه تهیه حمص | روش تهیه حمص | حمص برای گیاهخواران
نحوه تهیه حمص؛ محبوب ترین غذای گیاهخواران
حمص از غذاهای عربی است که طرفداران زیادی دارد. در این مطلب نحوه تهیه این غذا را بدون گوشت و مخصوص گیاهخوران آموزش داده ایم.
حمص را می توان از محبوب ترین غذاهای کشور های عربی و خاورمیانه دانست که در هر منطقه ای به نحوی آن را تهیه می کنند. حمص حتی در آمریکا هم طرفدار دارد و کنسروهای آن در فروشگاه ها به فروش می رود. در این مطلب روش تهیه حمص بدون گوشت و مخصوص گیاهخواران را می آموزید.
نحوه تهیه حمص بدون گوشت
مواد لازم
نخود | نصف لیوان |
لوبیا سفید | نصف لیوان |
ارده کنجد | یک لیوان |
لیمو ترش کوچک | ۲ عدد |
روغن زیتون | ۱۰ قاشق غذاخوری |
زیره | ۱ قاشق چای خوری |
تخم گشنیز | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
پودر بیبر | به میزان دلخواه |
بیشتر بخوانید:معرفی صبحانه های مخصوص خام گیاهخواران
روش تهیه
-
پختن حبوبات: نخود و لوبیایی که از قبل خیس خوردن رو آبکش کنید و داخل قابلمه بریزید. آب اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا 2 ساعت خوب بپزه.
-
آسیاب کردن ادویه: زیره، تخم گشنیز و فلفل سیاه رو داخل هاون بریزید و خوب بکوبید. میتونید از بلندر ادویه یا گرایندر هم استفاده کنید.
-
مخلوط کردن مواد: نخود و لوبیا رو به همراه ادویهها، کمی نمک، آب 2 عدد لیمو ترش کوچک، روغن زیتون و ارده کنجد رو داخل بلندر بریزید و بلند کنید تا کاملاً یکدست بشه. اگر مواد داخل بلندر گیر کرد، کمی آب سرد و روغن زیتون اضافه کنید. غلظت نهایی باید به اندازهای باشه که از قاشق سرریز نشه اما خشک و تکه تکه هم نباشه.
-
سرو کردن حمص: حمص آمادهست. داخل کاسه بریزید، سطحش رو با پشت قاشق گود و به همراه آبلیمو و پول بیبر سرو کنید.