خورش مرغ اناریجه | نحوه تهیه خورشت مرغ اناریجه | غذا با سبزی اناریجه
روش تهیه خورشت مرغ اناریجه؛ متفاوت ترین خورشت شمالی
این روزها سبزی بهاری اناریجه به وفور پیدا می شود. در این مطلب روش تهیه خورشت مرغ اناریجه با این سبزی شمالی محبوب را بخوانید.
خورشت مرغ اناریجه یک غذای اصیل شمالی است که از سبزی های محلی آن منطقه تهیه می شود. خورشت مرغ اناریجه یک غذای آسان و بی دردسر است که به راحتی تهیه می شود و برای کسانی که طرفدار غذای شمالی هستند بهترین انتخاب است. در این مطلب مواد لازم و روش تهیه خورشت مرغ اناریجه را بخوانید.
نحوه درست کردن خورشت مرغ اناریجه
مواد لازم
روغن مایع | 50 گرم |
مرغ | 700 گرم |
زردچوبه | نصف قاشق غذاخوری |
چاشنی خورشت | یک بسته |
آب انار ترش | 750 میلی لیتر |
سبزیجات | 300 گرم |
مغز گردوی چرخ شده | 150 گرم |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
رب انار | 50 گرم |
-
برای تهیه این خورش به سبزیجات اناریجه، زولنگ، برگ سیر، گشنیز، جعفری، تره و شنبلیله نیاز دارید.
روش تهیه
-
روغن را حرارت داده و مرغ تکه تکه شده را در روغن تفت دهید.
-
زردچوبه را اضافه کنید.
-
چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
-
آب انار ترش را افزوده و نیم ساعت حرارت دهید.
-
سبزی را به قطعات بسیار ریز خرد کرده، جداگانه در روغن تفت دهید و به مرغ اضافه کنید.
-
مغز گردوی چرخ شده را اضافه کنید.
-
اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.
-
خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک را اضافه کنید.