خورشت کرفس بدون گوشت | خورشت کرفس با لوبیا

خورشت کرفس بدون گوشت رو اینطوری بپز + نحوه تهیه

A
۰

افراد وگانی که از دوستداران کرفس هستند؛ با این روش تهیه می توانند خورشت کرفس مجلسی و بدون گوشت بپزند.

خورشت کرفس را حتما در برنامه های غذایی خود قرار دهید تا با خواص ضد سرطانی و کاهش فشار خون آن احساس سلامتی بیشتری داشته باشید. خورشت کرفس گیاهی را خیلی آسان می توانید با لوبیا درست کرده و گوشت را از روش تهیه آن حذف کنید. در ادامه روش تهیه را توضیح دادیم.

مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس گیاهی 

نعناع                             50 گرم                  
جعفری                 150 گرم      
ساقه کرفس         400 گرم
پیاز           1 عدد
لیمو عمانی          2 عدد
لوبیا چیتی          نصف پیمانه
نمک، فلفل سیاه، زرچوبه       به مقدار لازم 
روغن گیاهی    به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:نحوه تهیه خورشت قیمه با سویا 

خورشت کرفس بدون گوشت

روش تهیه خورشت کرفس بدون گوشت

  1. ابتدا برگ های کرفس رو از ساقش جدا کنید و بعد از شست و شو ساقه های کرفس رو به قطعات 2 سانتی متری خرد کنید. پیاز ها رو نگینی ریز خرد کنید و با نمک و فلفل و زردچوبه تفت بدید تا شفاف بشن.

  2. سبزی ها رو اضافه کنید و خیلی کم تفت بدید. لوبیا رو اضافه کرده و آب بریزید تا خورش بپزه.

  3. وقتی لوبیا و سبزی ها پخته شد، لیمو عمانی ها رو از وسط نصف کرده و هسته های اون ها رو در بیارید و داخل خورش بندازید.

  4. برای لعاب دار شدن خورش کرفس با رو با سیب زمینی بپزید. (یک عدد سیب زمینی رو مکعبی خرد کنید و در خورش بندازید. 10 دقیقه پایانی مزه ها رو بچشید و اندازه کنید.

  5. برای خوش رنگ تر شدن خورش یک قاشق رب گوجه فرنگی رو سرخ کنید و اضافه کنید. دو قاشق رب انار برای خوش طعم شدن خورش کرفس اضافه کنید و بذارید تا طعم ها به خورد خورش بره.

  6. وقتی به روغن افتاد خورش رو خاموش کنید. به همراه برنج سرو کنید.

منبع: وی جی ها
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها