خورشت لوبیا سبز و قارچ | طرز تهیه خورش لوبیا سبز
خورشت لوبیا سبز؛ بهترین غذای پروتئینی برای گیاهخوران + نحوه تهیه
خورشت لوبیا سبز یک انتخاب مناسب و مجلسی برای افراد وگان است. برای تهیه این غذا تنها به قارچ و لوبیا نیاز دارید.
خورشت لوبیا سبز درست کنید اگر مهمان گیاهخوار دارید و دنبال غذای مجلسی برای افراد وگان و دیگر افراد هستید تا غذایی باب میل همه برای پذیرایی داشته باشید. این غذا با قارچ و لوبیا سبز پخته می شود و مقدار زیادی پروتئین دارد همچنین با داشتن سیب زمینی زیادی نیز برای بدن تامین می شود. پس برای کودکان هم غذای مناسبی است.
مواد لازم برای تهیه خورشت لوبیا سبز
| لوبیا سبز | 400 گرم |
| پیاز | 1 عدد متوسط |
| سیب زمینی | 1 عدد |
| قارچ | 3 عدد |
| رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
| نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
| زردچوبه، دارچین | به مقدار لازم |
| آبلیمو یا آبغوره | 1 قاشق غذاخوری |
بیشتر بخوانید:خورشت کرفس گیاهی و بدون گوشت رو اینطوری بپز

روش تهیه خورش لوبیا سبز و قارچ
-
اول پیاز رو رشته ای خرد کنید و در مقداری روغن توی قابلمه سرخ کنید تا کاراملی و شفاف بشه.
-
ادویه ها و نمک رو اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدید.
-
سیب زمینی رو خلالی برش بدید و به مخلوط اضافه کنید و سرخ کنید.
-
در این مرحله رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و تفت بدید تا جایی که خامی رب گرفته بشه.
-
قارچ ها رو خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید و کمی مخلوط داده و تفت بدید.
-
لوبیا سبزها رو که به قطعات 2 تا 3 سانتی متری برش دادین و کمی بخارپز کردین به مخلوط اضافه کنید و دو لیوان آب روی مواد بریزید.
-
در قابلمه رو بذارید تا خورش بپزه و با حرارت متوسط جا بیوفته و آبش کمتر بشه.
-
خورش رو با برنج زعفرانی ویا به صورت خوراک با نان به همراه سالاد دلخواه نوش جان کنید.