خورش دختر لوس گیلانی | طرز تهیه خورشت دختر لوس بدون گوشت
خورشت دختر لوس؛ بانمک و مخصوص روزهای تابستونی + طرز تهیه
خورشت دختر لوس را بدون گوشت و با استفاده از بادمجان تهیه کنید. شیوه تهیه را در ادامه می خوانید.
خورشت دختر لوس از غذاهای گیلانی و شمال کشور است که در تهیه آن از گوشت استفاده نشده و در روزهای تابستان می توانید این غذا را با بادمجان تازه تهیه و نوش جان کنید. این خورشت با بادمجان کبابی تهیه شده و به همین دلیل طعم و مزه خاصی دارد. اینفوگیاهی در این مطلب مواد لازم و طرز تهیه خورشت دختر لوس را آموزش می دهد.
مواد لازم برای تهیه خورشت دختر لوس
بادمجان | 5 عدد |
گوجه | 3 عدد |
سیر | 3 حبه |
چوچاق و خالیواش | 2 قاشق غذاخوری |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
آب انار یا آبغوره یا آبلیمو | به مقدار لازم |
کره | به مقدار لازم |
فلفل، نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:خوراک گوجه بادمجان؛ یه غذای ویتامینه برای گیاهخواران
طرز تهیه خورشت گیلانی دختر لوس
ابتدا باید گوجه و بادمجان را کبابی کنید شما می توانید آنها را آبپز کنید ولی طعم و مزه کبابی واقعا برای این غذا بی نظیر است اما برای کبابی کردن شعله پخش کن را روی حرارت قرار دهید و بادمجان ها را روی آن قرار دهید سپس آنها را مدام بچرخانید تا کبابی شوند گوجه را نیز به همین ترتیب کبابی کنید.
در ادامه پوست بادمجان ها و گوجه را جدا کنید و با کمک چاقو به صورت ساتوری ریز خرد کنید سپس سیر را نیز پوست بگیرید و رنده ریز بزنید.
داخل تابه کره یا روغن بریزید و کمی سیر را سرخ کنید ولی عطر و بوی سیر حفظ شود سپس بادمجان و گوجه را اضافه کنید و با سیر خوب تفت دهید تا عطر و مزه ها به خورد هم بروند در ادامه باید سبزی معطر گیلانی که شامل خالیواش و چوچاق است را اضافه کنید اگر شما این سبزی ها را در دسترس ندارید اصلا نگران نباشید با سبزی معطر دلخواه جایگزین کنید و کمی نعنا خشک نیز اضافه کرده و مواد را هم بزنید.
در ادامه رب انار را به همراه آب انار تازه اضافه کنید هم بزنید اگر آب انار تازه در اختیار ندارید بنا به ذائقه خود آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید و هم بزنید تا آب اضافی مواد تبخیر شود و در انتها کمی نمک و فلفل سیاه و گلپر بزنید و به همراه کته یا نان سرو کنید نوش جان.
نکات تهیه خورش دختر لوس با بادمجان
-
شما می توانید بادمجان ها را مکعبی خرد کنید و سرخ کنید.
-
به دلخواه می توانید کمی گردوی خرد شده نیز به مواد اضافه کنید.