خوراک گوجه بادمجان | طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان
خوراک گوجه بادمجان؛ یه غذای ویتامینه برای گیاهخواران + طرز تهیه
خوراک گوجه بادمجان را تنها با این دو صیفی تهیه کنید تا غذای خوشمزه و گیاهی را نوش جان کنید.
خوراک گوجه بادمجان از لذیذ ترین غذاهایی است که تابستان ها پایه ثابت اکثر سفره های ایرانی است. در تهیه این غذا تنها گوجه و بادمجان نیاز دارید و لازم نیست از گوشت و یا مرغ در آن استفاده شود. اینفوگیاهی در این مطلب طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان را به آسان ترین شیوه ممکن آموزش می دهد.
مواد لازم برای تهیه خوراک گوجه بادمجان
بادمجان | ۵ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
پوره گوجه | ۱ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
دارچین | ۱/۲ قاشق چای خوری |
گرد لیمو عمانی | ۱ قاشق چای خوری |
نمک، فلفل، زردچوبه | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:بادمجان سوخاری بدون فر؛ سریع، ساده و خوشمزه!
طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان
-
بادمجان را پس از شستن پوست بگیرید و از وسط دو نیم کنید.
-
بادمجان را در صافی بریزید. روی هر یک از بادمجان ها مقداری نمک بریزید و اجازه دهید 30 دقیقه استراحت کند و تلخی آن از بین برود(آب زردی که از بادمجان نمک سود شده خارج می شود ممکن است حساسیت زا باشد پس قبل از پخت بادمجان بهتر است تلخی اش را بگیرید)
-
پس از نیم ساعت بادمجان را بشویید و روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا آب آن گرفته شود.
-
در تابه مقداری روغن بریزید. زمانی که روغن داغ شد بادمجان ها را در روغن سرخ کنید.
-
برای گرفتن روغن اضافی بادمجان پس از سرخ شدن، آن را روی دستمال حوله ای آشپزخانه قرار دهید تا روغن را جذب کند.(یک روش برای سرخ کردن بادمجان این است که ابتدا بادمجان را با مقداری آب بپزید و بعد آن را سرخ کنید که در این صورت روغن کمتری جذب بادمجان می شود).
-
اگر دوست داشته باشید می توانید بادمجان را با پوست سرخ کنید.
-
گوجه ها را به صورت حلقه ای برش بزنید و در روغن بادمجان سرخ کنید.
-
پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه ای جدا گانه بریزید تا سرخ شود. سپس پوره گوجه یا رب را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا گوجه نرم شود.
-
در این محله ادویه ها را اضافه کنید. بادمجان های سرخ شده را در تابه بچینید و گوجه های حلقه شده را روی آن قرار دهید. در ظرف را ببندید تا خوراک گوجه با دمجان خوب لعاب بیاندازد و مقداری از آب آن کشیده شود.
نکات تهیه خوراک گوجه بادمجان
-
خوراک گوجه بادمجان اگر با برنج سرو شود بهتر است کمی آب داشته باشد ولی اگر آن را با نان سرو می کنید اجازه دهید آب آن کاملا کشیده شود.
-
اگر دوست دارید یک حبه سیر له کنید و آن را همراه پیاز تفت دهید تا عطر و طعم خورش بیشتر شود.
-
فلفل دلمه همخوانی بسیاری با خوراک گوجه بادمجان دارد پس اگر مایل بودید، 1/2 پیمانه فلفل دلمه خرد شده به خوراک بادمجان اضافه کنید.