اسنک

طرز تهیه اسنک اسفناج | طرز تهیه اسنک بادمجان

دو مدل اسنک با اسفناج و بادمجان برای مهمونی های یهویی! + طرز تهیه

A
۰

اسنک بادمجان و اسنک اسفناج را با این شیوه، تهیه کرده تا غذایی ساده و مقوی را نوش جان کنید.

اسنک اسفناج و اسنک بادمجان هر دو بهترین و کامل ترین غذاهای گیاهی به حساب می آیند که برای بدن نیز مقوی می باشند. به دلیل طبع این دو خوراکی بهتر است به هنگام طبخ با مواردی مانند سیر ترکیب شده تا برای بدن و گوارش آسیب رسان نباشند. در ادامه مواد لازم و شیوه تهیه این دو نوع اسنک را می خوانید.

مواد لازم و شیوه تهیه اسنک بادمجان

مواد لازم

بادمجان کبابی ساطوری شده 3 عدد
سیر 2 حبه
نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه

  • همه مواد را مخلوط کنید و در روغن سرخ کنید.

  • مواد را بین نان تست قرار داده و داخل ساندویچ ساز بگذارید

بیشتر بخوانید:پاستا با کدو سبز و بادمجان رو تا حالا تست کردی؟

مواد لازم و شیوه تهیه اسنک اسفناج

مواد لازم

اسفناج نیم کیلو
سیر سه حبه
پیاز یک عدد
نان تست به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

  • ابتدا پیاز را در روغن سرخ کنید.

  • سیر را اضافه کنید و تفت دهید.

  • ادویه و اسفناج را اضافه کنید و سرخ کنید تا حجم اسفناج کم شود.

  • مواد را بین نان تست قرار دهید و داخل ساندویچ ساز قرار دهید

منبع: بشقاب سبز
مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار