قلیه عدس با اسفناج |‌ روش تهیه قلیه عدس

با عدس و اسفناج یه قلیه گیاهی و خوشمزه بپز + نحوه تهیه

A
۰

برای خوردن یک غذای خوشمزه که گیاهی و پروتئنی باشد می توانید قلیه عدس را امتحان کنید تا با مزه اش شما را شگفت زده کند.

برای اینکه یک غذای جدید و پروتئینی را برای افراد وگان درست کنید می توانید قلیه ماهی را امتحان کنید. این غذا را اغلب با گوشت و یا قلم درست می کنند اما در این روش تهیه شما می توانید گوشت را حذف کرده و این غذا را با عدس و اسفناج درست کنید. در ادامه روش تهیه این غذا را می خوانید.

مواد لازم برای تهیه قلیه عدس

عدس           ۱ پیمانه         
اسفناج ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ عدد
آب نارنج به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:روش تهیه عدس پلو بدون گوشت مخصوص گیاهخواران

نحوه تهیه قلیه عدس

  1. ابتدا عدس را از ۱ ساعت قبل از شروع کار خیس کنید تا هم راحت تر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود سپس اسفناج ها را پاک کنید و بشورید سپس بعد از خشک شدن آن را در اندازه دلخواه برش بزنید بهتر است ریز کنید.

  2. حالا پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل یک قابلمه با حجم مناسب ریخته و کمی روغن اضافه کنید سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و بعد از اینکه پیازها سبک شدند سیر ها را نیز پوره کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

  3. در ادامه عدس را به همراه آبی که خیس کردید به پیاز و سیر اضافه کنید و هم بزنید و اگر نیاز بود کمی بیشتر آب بریزید درب قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاد سپس با حرارت کم اجازه دهید تا عدس پخته شود.

  4. وقتی عدس در حال پخت است و نیم پز شد اسفناج خرد شده را داخل یک تابه بدون افزودن روغن تفت دهید تا سبک و نرم شود سپس به قابلمه پیاز و عدس اضافه کنید و هم بزنید کمی که غلیظ شد و عدس پخته شد به همراه آب نارنج و نان تازه میل کنید.

ترفند های پخت قلیه عدس

  • به دلخواه می توانید از کمی رب انار استفاده کنید.

  • در بعضی رسپی ها لوبیا سفید یا چیتی نیز اضافه می شود و شما بنا به سلیقه خود می توانید اضافه کنید.

  • شما می توانید قلیه اسفناج را هم با نان و یا هم با پلو سرو کنید.

  • در آمل این غذا با نیمرو سرخ شده و برنج سرو می شود.

منبع: پارسی دی
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها