پاستا با کدو سبز | اسپاگتی بادمجان
پاستا با کدو سبز و بادمجان رو تا حالا تست کردی؟ + طرز تهیه
پاستا بادمجان و کدو سبز را به این شیوه که آموزش می دهیم؛ تهیه و نوش جان کنید تا نوعی ترکیب جدید را امتحان کنید.
پاستا را به شیوه جدید که تا به حال نخورده اید؛ تهیه کنید. در این مدل شیوه تهیه نیاز به خرید بادمجان و کدو سبز دارید تا با ترکیب این دو مواد همراه با پاستا؛ یک مدل غذای جدید و خوشمزه را با کالری کم و رژیمی امتحان کنید. اینفوگیاهی در این مطلب شیوه تهیه پاستا رژیمی کدو سبز و بادمجان را آموزش می دهد.
مواد لازم برای تهیه پاستا با بادمجان
اسپاگیتی | 150 گرم |
سیر | یک حبه |
کدو | یک عدد |
گوجه فرنگی | یک عدد |
بادمجان | یک دوم |
فلفل دلمه | یک دوم |
پیاز | یک چهارم |
جعفری | یک قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
پنیر پارمسیان و پونه خشک | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:لازانیای گیاهی با قارچ و بادمجان + نحوه تهیه
طرز تهیه پاستا بادمجان و کدو سبز
-
ابتدا اسپاگتی را بپزید؛
-
سپس کدو و سیر را خرد و با روغن زیتون سرخ کنید؛
-
حالا به ترتیب پیاز، فلفل دلمهای و بادمجان را خرد و به کدو و سیر اضافه کنید؛
-
سه قاشق غذاخوری آب روی مواد بریزید تا پخته شوند؛
-
اکنون گوجه و جعفری را خرد و همراه با کمی پونه خشک و نمک و فلفل به مواد اضافه کنید؛
-
در آخر هم اسپاگتی پختهشده را با مواد ترکیب کنید و برای سرو غذا از مقدار کمی پنیر پارمسان استفاده کنید