انواع صیفی جات با طبع سرد | لیست صیفی جات با طبع سرد
کدوم صیفی جات مزاج سردی دارن و مصلحشون چیه؟
صیفی جات در فصل گرما بیشتر مصرف می شوند و بهتر است با طبع آن ها آشنایی داشته باشید تا در صورت مصرفشان اذیت نشوید. اینفوگیاهی لیست صیفی جات با طبع سرد را ارائه داده است.
مصرف صیفی جات در فصل گرما یعنی بهار و تابستان بیشتر از دیگر فصل ها است و بیشتر محصولات این گروه نیز در همین فصل برداشت می شوند. صیفی مزاج مختلفی دارند که با اطلاع داشتن از مزاج آن ها و شناخت طبع بدن خود؛ مصرف بدون عارضه و آسیب خاصی برای شما آسان تر می شود. در ادامه لیست صیفی جات با طبع سرد را می خوانید.
صیفی جات با مزاج سرد
صیفی جات
|
مزاج | مصلح |
فلفل دلمه و فلفل سبز | گرم و خشک | صندل، گلاب |
دستنبو | گرم و تر | آب انار ترش و سرکه |
کدو حلوایی | سرد و تر | در مزاجهای گرم و صفراوی آبغوره و یا سرکه و در مزاج های سرد، زیره سیاه و ادویههای گرم/ پختن کدو با روغن و اضافه کردن فلفل، خردل، نعناع و نمک |
کدو سبز | سرد و تر | آب عسل، میخ، زیره، نعناع، نمک، روغن زیتون، فلفل، خردل، آب غوره |
بادمجان | گرم و خشک | پختن با گوش بره، روغن گاوی تازه، سرکه، زیره، گلپر، انارو دانه انار |
گرمک | گرم و تر | آب انار ترش، سرکه |
طالبی | گرم و تر | انار ترش، سرکه |
هندوانه | سردو تر | پوست هنداونه، عسل، گلنگبین |
خربزه | گرم و تر | در سرد مزاجان، گلاب و در گرم مزاجان سرکه رقیق شده (نوشیدن، دهانشویه یا غرغره کردن) یا انار ترش |
خیار چنبر | گرم و رتر (معتدل) | مصطکی، انیسون |
خیار سبز | سرد و تر |
پوست کندن، عسل، مویز یا خرما و یا ادویهجاتی مثل رازیانه، زنیان، نمک و یا نعناع افراد گرم مزاج بهتر است آن را با سکنجبین بخورند |
گوجه فرنگی | سرد و تر | زنجبیل، روغن زیتون، ادویهجات گرم و پختن آن با پیاز |
فلفل قرمز | گرم و خشک | روغن گیاهی سرد و عسل |
منبع:
طبایع