طرز تهیه خورشت ترش واش | طرز تهیه خورش ترش واش گیاهی
ناهار چی داریم؟ خورشت ترش واش؛ یه غذای گیلانی برای وگان ها + طرز تهیه
خورشت تراش واش نوعی غذای گیلانی است با بادمجان و گوجه تهیه می شود و چاشنی اصلی آن سبزی ترش واش است. در ادامه شیوه تهیه آن را می خوانید.
خورشت ترش واش از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که چاشنی اصلی آن آبغوره و سبزی ترش واش است. این غذا را در کنار برنج می توانید سرو کنید و برای مهمانان گیاهخوار خود یک غذای مجلسی و اصیل تهیه کنید. در ادامه روش تهیه خورشت ترش واش را آموزش داده ایم.
مواد لازم برای تهیه خورشت ترش واش گیلانی
قارچ | به مقدار دلخواه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سبزی ترش واش سرخ شده | ۵۰۰ گرم |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | ۱ قاشق غذاخوری |
آبغوره | نصف استکان |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
بادمجان | ۳ عدد |
بیشتر بخوانید:روش تهیه خورشت مرغ اناریجه
طرز تهیه خورش ترش واش
-
پیاز را خرد کرده و داخل روغن تفت داده تا کمی طلایی و سبک شود. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود.
-
قارچ ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سبزی ترش واش را هم اضافه کنید شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید تا کنار قابلمه جوش ریز بزند و روغن بیاندازد.
ترش واش (نام علمی: Oxalis corniculata) یا شبدر ترشک گونهای گیاه از خانوادهٔ شبدرترشکیان و سردهٔ شبدر ترشک است. در مناطقی از ایران از این گیاه بهعنوان سبزی استفاده میشود. از این سبزی در تهیهٔ «خورش ترش واش» از غذاهای محلی گیلان و در آشپزی گیلان برای پخت سبزی خورش استفاده میشود.
-
حدود ۵ لیوان آب اضافه کرده و شعله را زیاد نمایید تا بجوش بیاید. بعد از جوش آمدن، شعله را کم کرده تا خورشت جا بیفتد.
-
در انتها آبغوره اضافه کرده و حدود ۲۰ دقیقه دیگر با حرارت کم بجوشد تا خامی آبغوره از بین برود و خورشت غلیظ شود.
-
بادمجان سرخ شده و گوجه فرنگی حلقه حلقه شده را هم اضافه کرده و بگذارید تا خورشت جا بیفتد.