طرز تهیه باقلا قاتق شمالی | روش تهیه باقلا قاتق با شوید تازه
شوید تازه بخر که ناهار باقلا قاتق مجلسی داریم + طرز تهیه
باقلا قاتق از محبوب ترین غذاها میان افراد شمال کشور است که با شوید تازه و باقلا تهیه می شود. در ادامه شیوه تهیه این غذا را به شیوه نواب ابراهمی و با لوبیا می خوانید.
باقلا قاتق از غذاهای محبوب و مجلسی در شمال کشور است که با باقلا پوست کنده شده تهیه می شود. این غذا در واقع نوعی خورشت یا خوراک به حساب می آید که هم با نان و هم با برنج می توانید نوش جان کنید. نواب ابراهیمی این غذا را با لوبیا کشاورز به جای باقلا تهیه می کند. در ادامه مواد لازم و شیوه تهیه باقلا قاتق با لوبیا کشاورز را می خوانید.
مواد لازم برای تهیه باقلا قاتق با لوبیا
کره | 100 گرم |
سیر | 5 حبه |
لوبیا کشاورزی(لوبیا رشتی) | نصف لیوان برای هر نفر |
شوید | 5 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
آب | تا جایی که روی مواد را بگیرد |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | 1 قاشق چای خوری |
روش تهیه باقلا قاتق شمالی
-
لوبیا کشاورزی رو حداقل ۱۲ ساعت خیس کنید و بعد پوستشون رو بگیرید. اگه دوست داشتید خیس خورده و پوستگرفته شدهش رو هم میتونید بگیرید.
-
سیر و کره رو توی قابلمه تفت بدید. ۳۰ ثانیه بعد لوبیا کشاورزی اضافه کنید و 5-6 دقیقه تفت بدید. حالا شوید خشک، ادویه (زردچوبه، نمک و فلفل) و 2 لیوان آب اضافه کنید. اگه دوست داشتید آبدارتر باشه 4 لیوان آب اضافه کنید.
-
یه دونه تخم مرغ توی خورشت بشکنید و بذارید 2 دقیقه بپزه.همین 2 دقیقه برای تخم مرغ کافیه. میتونید مثل ویدئو، تخم مرغ رو هم نزنید و به حالت نیمرو توی خورشت بذارید.
-
این خورشت گیلانی رو میتونید در کنار یه یه کته خوشپخت به عنوان یه وعدهی غذایی و یا به عنوان پیش غذا میل کنید و حالشو ببرید.