طرز تهیه استانبولی بدون گوشت | روش تهیه استانبولی رژیمی

ناهار روز جمعه؛ یه استانبولی مشتی و رژیمی اونم بدون گوشت + طرز تهیه

A
۰

استانبولی را می توانید گیاهی و رژیمی درست کنید تا حسابی خوشمزه شود. راز طعم خوش این غذا، ادوی های آن است که در ادامه با آن ها آشنا می شوید.

استانبولی از غذاهای محبوب ایرانی ها است که پایه ثابت همه خانه ها می باشد. ترکیبات اصلی این غذا گوشت و سیب زمینی است. ممکن است گیاهخوار باشید یا گوشت دوست نداشته باشید؛ پیشنهاد می کنیم این مدل استانبولی را طبق روشی کع اینفوگیاهی آموزش می دهد با این ادویه ها تهیه کنید تا یک غذای خوشمزه نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه استانبولی بدون گوشت

برنج ۲ پیمانه
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
هویج ۱ عدد
رب گوجه ۲ قاشق سرخالی
کره و روغن مایع به مقدار لازم
ادویه به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:طرز تهیه نخود پلو با نخود فرنگی

استانبولی رژیمی

طرز تهیه استانبولی رژیمی

  1. برنج های شسته شده را از دو سه ساعت با آب و نمک خیس می کنیم (آب به اندازه پیمانه های برنج باشد).

  2. پیازها را خرد کرده و داخل روغن و کره تفت داده و سپس هویج و سیب زمینی‌های نگینی خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

  3. سپس ادویه‌ها (پودر کاری، نمک و زردچوبه و فلفل) و رب را به همراه گوجه فرنگی های پوره شده اضافه می‌کنیم. بعد از تفت خوردن همه مواد، برنج را همراه با آب به مواد اضافه می‌کنیم.

  4. بعد از دم کشیدن می توانید استانبولی پلو خودتان را همراه با ترشی، سالاد یا سبزی خوردن سرو کنید.

 

منبع: غفاری دایت
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها