لازانیا بدن گوشت

لازانیا بدون گوشت | طرز تهیه لازانیای گیاهی

لازانیای گیاهی با قارچ و بادمجان + نحوه تهیه

A
۰

لازم نیست که همیشه لازانیا را با گوشت چرخکرده یا سویا درست کنید در این مطلب اینفوگیاهی روش تهیه لازانیا برای گیاهخواران را آموزش می دهد.

اگر شما هم روش پخت لازانیا را با گوشت بلد هستید و نمی دانید چگونه این غذا را می توانید برای گیاهخواران درست کنید این روش تهیه را که آموزش دادیم بخوانید تا یک لازانیای گیاهی با قارچ و بادمجان درست کنید. این غذای وگان سالم است و افراد گیاهخوار هم می توانند این غذای خوشمزه را نوش جان کنند.

مواد لازم برای تهیه لازانیای بدون گوشت

لازانیا ۱ بسته
قارچ ۳۰۰ گرم
ریحان تازه ۵۰ گرم
جعفری ۳۰ گرم
گوجه ۲ عدد
رب گوجه        ۲ قاشق غذاخوری       
پنیر پیتزا ۲ پیمانه
بادمجان ۲ عدد
نمک٬ فلفل سیاه٬ زردچوبه٬ آویشن به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی و با گردو

مواد لازم برای سس لازانیای گیاهی

کره                ۵۰ گرم           
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
شیر   ۲پیمانه

لازانیا بدن گوشت

روش تهیه لازانیای گیاهی

  1. برای تهیه لازانیای گیاهی خوشمزه ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت ورقه های نازک برش داده و سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. قارچ ها را شسته و به صورت ورقه ای خرد می کنیم.

  2. سپس یک ماهی تابه دیگر برداشته و روی شعله ملایم قرار می دهیم. کمی روغن می ریزیم و صبر می کنیم تا خوب داغ شود. سپس قارچ ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا طلایی شود. اگر روغن به میزان لازم داغ نشده باشد، قارچ ها آب می اندازد.

  3. ریحان و جعفری را شسته و خرد می کنیم. گوجه ها را هم به صورت نگینی خرد کرده و کنار می گذاریم. وقتی قارچ ها خوب سرخ شد، گوجه ها را به آن اضافه کرده کمی تفت می دهیم سپس جعفری و ریحان را هم اضافه کرده و با حرارت ملایم می گذاریم تا کمی پخته شود.

  4. نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کرده و بعد از مخلوط شدن، ماهی تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. در این مرحله باید سس بشامل را تهیه کنیم. ابتدا یک قابلمه کوچک برداشته و کره را داخل آن می اندازیم.

  5. سپس روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا کره ذوب شود. سپس آرد و آویشن و نمک را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. وقتی به میزان لازم تفت خورد، شیر را کم کم به آن اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا گلوله گلوله نشود.

  6. سپس انقدر روی حرارت هم می زنیم تا غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد. از روی شعله برداشته و کنار می گذاریم. آب را درون یک قابلمه بزرگ جوش آورده و لازانیا ها را به آن اضافه می کنیم. بعد از حدود 10 دقیقه که لازانیا نرم شد آن را آبکش می کنیم.

  7. توجه داشته باشید که اگر از لازانیا نیمه آماده استفاده می شود نیازی به آبکش کردن ندارد و همانطور خشک داخل ظرف چیده می شود. کف ظرف مناسبی را اول کمی چرب می کنیم. سپس یک لایه لازانیا می چینیم.

  8. در این مرحله بادمجان های سرخ شده را به ترتیب روی مواد می چینیم. در ادامه مواد قارچی را به صورا کاملا یکدست روی آن می ریزیم. سپس سس بشامل را روی مواد قارچی ریخته و در آخر پنیر پیتزا می ریزیم.

  9. مجددا یک لایه لازانیا، یک لایه بادمجان، یک لایه مخلوط قارچ و گوجه، یک لایه سس بشامل و یک لایه پنیر پیتزا می ریزیم. تا مواد تمام شود. لایه آخر باید لازانیا باشد. روی سطح لازانیا را سس بشامل و پنیر پیتزا ریخته و در آخر، روی ظرف را با فویل می پوشانیم.

  10. در مرحله پایانی به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم. سپس فویل را برداشته و به مدت 10 دقیقه دوباره در فر قرار می دهیم تا به خوبی برشته شود. در پایان به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

منبع: چی شی
مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار