طرز تهیه تره ترش گیلانی | طرز تهیه خورش تره ترش

می دونستی خورش تره ترش رو فقط شمالی ها بلدن درست کنن؟! + طرز تهیه

A
۰

خورشت تره ترش با ترکیبی از سبزیجات تهیه می شود و از غذاهای گیلانی است. اینفوگیاهی شیوه تهیه این مدل خورش را آموزش می دهد.

خورشت ترش واش از خوشمزه ترین و بهترین غذاهای گیلانی است که در روش تهیه آن گوشت به کار نرفته است. این غذا را در شمال کشور با ترکیبی از سبزیجات تهیه می کنند و در آن تخم مرغ نیز استفاده می کنند. شیوه های مختلفی در ایران برای تهیه این مذل غذا وجود دارد که اینفوگیاهی شیوه تهیه خورشت ترش واش به سبک گیلانی را آموزش می دهد.

مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش

سبزی 500 گرم
سیر 1 بوته
تخم مرغ 3 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
آبلیمو نصف پیمانه
روغن زیتون به میزان لازم
دارچین به مقدار کم

بیشتر بخوانید:خورشت گوجه سبز رو به سبک شمالیا و بدون گوشت بپز

خورش تره ترش

شیوه تهیه خورشت ترش واش

  1. در ابتدا سبزی ها را شسته و خرد کنید. سبزی ها شامل  تره، جعفری، گشنیز، اسفناج، نعنا مقداری، چوچاق مقداری است.

  2. کمتر از یک لیوان آب به سبزی خرد شده اضافه کنید و روی اجاق گاز قرار دهید.

  3. وقتی سبزی ها تغییر رنگ داد آب لیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید.

  4. در نظر داشته باشید میزان ترشی غذا به ذائقه شما بستگی دارد که ترشی کمتر یا بیشتری استفاده گردد.

  5. سپس سیر ها را در ظرفی دیگر کوبیده و له کرده و با روغن و نمک تفت می دهیم و سرخ می کنیم.

  6. بعد از سرخ شدن سیرها تخم مرغ ها را شکسته و با سیر سرخ می کنیم و خوب به هم می زنیم.

  7. سپس سیر داغ و تخم مرغ سرخ شده را به سبزی اضافه می کنیم و با سبزی تفت می دهیم.

  8. ترش تره را باید آنقدر تفت بدهید تا روغن پس بدهد.

  9. در انتها مقداری دارچین برای عطر بهتر غذا به ترش تره اضافه کنید.

  10. خورشت ترش تره شمالی شما آماده است و شما می توانید نوش جان کنید.

  • نکته ای که باید در پخت ترش تره حواستان باشد این است که  در مصرف نمک دقت کنید که غذای شما شور نشود، چون هم در سبزی و هم سیر و تخم مرغ نمک اضافه شده است.

  • اگر در شهر محل زندگیتان سبزی جات معطر در دسترس نبود، درست کردن این خورشت با اسفناج خالی هم طعم فوق العاده ای خواهد داشت.

 

منبع: سیب زار
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها