بادمجان سوخاری بدون فر | طرز تهیه بادمجان سوخاری

بادمجان سوخاری بدون فر؛ سریع، ساده و خوشمزه! + طرز تهیه

A
۰

بادمجان سوخاری را با پودر سیر و آویشن تهیه کنید تا خوشمزه ترین طعم را بگیرد. شیوه تهیه را در ادامه می خوانید.

بادمجان سوخاری یکی از صدها نوع غذایی است که می توانید با بادمجان تهیه و نوش جان کنید. برای تهیه بادمجان سوخاری تنها با همین صیفی در کنار آرد سوخاری و انواع ادویه ها نیاز دارید. اینفوگیاهی در این مطلب نوعی بادمجان سوخاری را آموزش داده است که در روش تهیه آن نیازی به فر ندارید. مواد لازم و شیوه تهیه را در ادامه می خوانید.

مواد لازم برای تهیه بادمجان سوخاری

بادمجان 6 عدد
آب 2 پیمانه
آرد برنج نصف پیمانه
شکر 1 قاشق غذاخوری
آب 2 پیمانه
فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
آویشن نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:بادمجان شکم پر رو مثل شمالی ها بدون گوشت درست کن

طرز تهیه بادمجان سوخاری بدون فر

  1. بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید و به شکل دلخواه برش بزنید. (برای درست کردن بادمجون سوخاری (Eggplant Fritters) نیازی نیست که حتما پوست بادمجان رو بگیرید . آن ها را می توانید با پوست سوخاری کرد)

  2. بادمجان ها رو در ظرفی پر از آب نمک قرار بدید تا به مدت یک ساعت استراحت کند . به این روش اگر بادمجون تلخی داشته باشد تلخی اش از بین می رود.

  3. بادمجان ها رو در آبکش بریزید و اجازه دهید کاملا خشک و آب گرفته شود.

  4. آرد، آرد برنج، شکر، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه،  آویشن، پودر سیر، جوش شیرین را مخلوط کنید .

  5.  آب را به تدریج بیافزایید و هم بزنید تا خمیر شل و یکدستی بدست آید.

  6. روغن را در تابه بریزید و با حرارت ملایم داغ کنید و بعد بادمجان ها را در مایه آماده شده بزنید و در روغن داغ قرار دهید تا کاملا سرخ و برشته شود.

  7. بادمجان سوخاری را با سس تارتار، سس کچاپ و انواع دیپ و سس خانگی می توان  سرو کرد. نوش جان!

نکات کلیدی تهیه بادمجان سوخاری

  • برای تهیه بادمجون سوخاری خوشمزه از انواع ادویه می توان استفاده کرد که به ذایقه شما بستگی دارد.

  • برای اینکه بادمجان مزه دار تر شود می توان مقداری آب لیموتازه و نمک و فلفل را پس از آب کشی کردن به بادمجان افزود و پس از خشک شدن آن ها را سرخ کرد.

  • به این روش می توان انواع سبزیجات یا مواد را سرخ و سوخاری کرد.

  • اگر دوست دارید می توانید به جای آب از شیر های گیاهی یا شیر معمولی استفاده کنید.

  • مقدار مایعات مصرفی برای تهیه خمیر بستگی به نوع آرد و سبک یا سنگینی آن دارد پس حتما آن ها را کم کم بیافزایید تا خمیر بیش از حد شل نشود. خمیر باید به صورتی باشد که  زمانی که بادمجان را در آن فرو می برید به سطح بادمجان بچسبد و روی آن را بپوشاند.

 

منبع: ایران کوک
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها