بادمجان شکم پر با رب انار | طرز تهیه بادمجان شکم پر بدون گوشت

بادمجان شکم پر رو مثل شمالی ها بدون گوشت درست کن + طرز تهیه

A
۰

بادمجان شکم پر اغلب با گوشت درست می شود اما در برخی مناطق شمالی این غذا را بدون گوشت و با رب انار تهیه می کنند. در ادامه طرز تهیه این غذا را می خوانید.

اگر همیشه بادمجان شکم پر را با گوشت خورده اید و دوست دارید این غذا را بدون گوشت با یک طعم جدید امتحان کنید و یا گیاهخوارید و گوشت نباید مصرف کنید؛ می توانید بادمجان شکم پر را بدون گوشت درست کنید. برای تهیه این غذا به گردو و سبزی های معطر فصل نیاز دارید. در ادامه طرز تهیه بادمجان شکم پر بدون گوشت را می خوانید.

مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر بدون گوشت

بادمجان 4 عدد
پیاز 1 عدد
گردو آسیاب شده 1 لیوان
رب انار 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 2 عدد
سبزی معطر شمالی به میزان لازم
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:همه چیز درباره بادمجان و خواص آن

بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر با رب انار

  1. بادمجان ها رو پوست بگیرید و داخل آب نمک بذارید تا تلخیش گرفته بشه.

  2.     بادمجان رو آبکشی کرده و داخل روغن همه طرفش رو خوب سرخ کنید.

  3.     پیازهارو رنده کرده و داخل تابه سرخ کنید.

  4.     پیازها که کمی سبک شد گردو رو آسیب کنید و به پیاز اضافه کرده و تفت بدید.

  5.     رب گوجه و رب انار رو اضافه کرده و مخلوط کنید.

  6.     اگه مواد سفت و کم آب بود کمی آب اضافه کنید تا خوب مخلوط بشه.

  7.     سبزی ها (چوچاق و خالواش (اگر موجود نبود، گشنیز و نعنا)) و ادویه هارو اضافه کنید و تفت بدید.

  8.     بادمجان ها رو برش طولی بزنید و داخلش رو از هم کمی باز کنید.

  9.     داخل بادمجان ها رو با قاشق از مواد پر کنید.

  10.     حالا کمی از مواد رو داخل تابه با مقداری آب و رب انار بریزید و بادمجان ها رو داخلش قرار بدید.

  11.     دو گوجه رو هم برش بدید و داخل آب کنار بادمجان ها قرار بدید و درب تابه رو ببندید.

  12.     صبر کنید تا سس کمی غلیظ بشه و گوجه ها بپزه.  بادمجان شکم پر آماده است.

منبع: پارسی دی
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها