بادمجان شکم پر با رب انار | طرز تهیه بادمجان شکم پر بدون گوشت
بادمجان شکم پر رو مثل شمالی ها بدون گوشت درست کن + طرز تهیه
بادمجان شکم پر اغلب با گوشت درست می شود اما در برخی مناطق شمالی این غذا را بدون گوشت و با رب انار تهیه می کنند. در ادامه طرز تهیه این غذا را می خوانید.
اگر همیشه بادمجان شکم پر را با گوشت خورده اید و دوست دارید این غذا را بدون گوشت با یک طعم جدید امتحان کنید و یا گیاهخوارید و گوشت نباید مصرف کنید؛ می توانید بادمجان شکم پر را بدون گوشت درست کنید. برای تهیه این غذا به گردو و سبزی های معطر فصل نیاز دارید. در ادامه طرز تهیه بادمجان شکم پر بدون گوشت را می خوانید.
مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر بدون گوشت
بادمجان | 4 عدد |
پیاز | 1 عدد |
گردو آسیاب شده | 1 لیوان |
رب انار | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
سبزی معطر شمالی | به میزان لازم |
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:همه چیز درباره بادمجان و خواص آن
طرز تهیه بادمجان شکم پر با رب انار
-
بادمجان ها رو پوست بگیرید و داخل آب نمک بذارید تا تلخیش گرفته بشه.
-
بادمجان رو آبکشی کرده و داخل روغن همه طرفش رو خوب سرخ کنید.
-
پیازهارو رنده کرده و داخل تابه سرخ کنید.
-
پیازها که کمی سبک شد گردو رو آسیب کنید و به پیاز اضافه کرده و تفت بدید.
-
رب گوجه و رب انار رو اضافه کرده و مخلوط کنید.
-
اگه مواد سفت و کم آب بود کمی آب اضافه کنید تا خوب مخلوط بشه.
-
سبزی ها (چوچاق و خالواش (اگر موجود نبود، گشنیز و نعنا)) و ادویه هارو اضافه کنید و تفت بدید.
-
بادمجان ها رو برش طولی بزنید و داخلش رو از هم کمی باز کنید.
-
داخل بادمجان ها رو با قاشق از مواد پر کنید.
-
حالا کمی از مواد رو داخل تابه با مقداری آب و رب انار بریزید و بادمجان ها رو داخلش قرار بدید.
-
دو گوجه رو هم برش بدید و داخل آب کنار بادمجان ها قرار بدید و درب تابه رو ببندید.
-
صبر کنید تا سس کمی غلیظ بشه و گوجه ها بپزه. بادمجان شکم پر آماده است.