طرز تهیه قلیه بامیه | قلیه بامیه عربی

قلیه بامیه؛ غذای عربی گیاهخواران + طرز تهیه

A
۰

قلیه بامیه از غذاهای جنوبی است که با بامیه تهیه می شود. این غذا را می توانید با برنج یا نان نوش جان کنید. طرز تهیه را در ادامه اینفوگیاهی می خوانید.

قلیه بامیه یا خورشت بامیه از غذاهای اصیل عربی است که در ایران نیز حوالی جنوب کشور طبخ می شود. در تهیه اینغذا ار سبزیجاتی مانند گشنیز و شنبلیله استفاده شده و ماده اصلی آن بامیه است. از نکات دیگر این غذا عدم استفاده از گوشت می باشد. اینفوگیاهی در این مطلب شیوه تهیه قلیه بامیه جنوبی را آموزش می دهد.

مواد لازم برای قلیه

گشنیز 2 دسته
شنبلیله 1 دسته
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر نصف بوته
تمبر هندی یک چهارم
نمک، فلفل به مقدار لازم
لیمو عمانی یک عدد
گوجه فرنگی رنده شده یک عدد
آرد 1 قاشق غذاخوری
بامیه 300 گرم

بیشتر بخوانید:همه چیز در مورد بامیه و خواص آن

طرز تهیه قلیه بامیه عربی

  1. ابتدا سبزی را خرد کنید و کنار بگذارید.

  2. سپس پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید.

  3. سیر، ادویه و سبزی را اضافه کنید.

  4. سبزی که سرخ شد پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.

  5. تمرهندی را با دو لیوان آب خیس کنید و صاف کنید و به خورشت اضافه کنید.

  6. بعد بگذارید خورشت جا بیفتد.

  7. یک ربع آخر پخت لیمو عمانی و بامیه های سرخ شده را اضافه کنید.

  8. در صورتی ک خورشت لعاب نداشت آرد را با کمی آب سرد مخلوط کرده و به خورشت اضافه کنید

منبع: بشقاب سبز
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها