پاستیل با ژلاتین | طرز تهیه پاستیل رژیمی
پاستیل رو رژیمی درست کن تا بتونی همیشه بخوری + طرز تهیه
برای تهیه پاستیل بدون شکر و رژیمی تنها به پودر ژلاتین و گلوکز مایع نیاز دارید. در ادامه شیوه تهیه پاستیل بدون شکر را می خوانید.
پاستیل از خوشمزه ترین خوراکی ها و میان وعده ها است که میان افراد مخصوصا خانم ها محبوب است. اغلب افراد به دلیل دوری از قند مصنوعی و یا در رژیم بودن؛ پاستیل نمی خورند. اینفوگیاهی این بار سبک جدیدی از شیوه تهیه پاستیل بدون شکر را ارائه داده است. مواد لازم و شیوه تهیه پاستیل بدون شکر و رژیمی را در ادامه می خوانید.
مواد لازم برای تهیه پاستیل بدون شکر
پودر ژله با رنگ دلخواه | 1 بسته |
ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
گلوکز مایع | 1 قاشق غذاخوری |
آب جوش | نصف لیوان |
بیشتر بخوانید:گیاهخواران کره ای موچی رو این مدلی درست می کنند
طرز تهیه پاستیل رژیمی
-
آب جوش را در یک کاسه استیل بریزید و پودر ژله، ژلاتین و گلوکز را به آن اضافه کنید.
-
کاسه را روی سماور یا کتری در حال جوش قرار دهید تا مواد در آب حل شوند. (روش بن ماری)
-
کف یک قالب سیلیکونی را با کمی روغن چرب کنید و مواد حل شده در آب جوش را در آن بریزید.
-
وقتی آب جوش کمی ولرم شد، ظرف سیلیکونی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فریزر بگذارید.
-
بعد از اینکه پاستیلها به خوبی سفت شدند، با دقت آنها را از قالب بیرون بیاورید.
-
این پاستیلها در یک ظرف در بسته تا یک ماه ماندگاری دارند.