پاستیل با ژلاتین | طرز تهیه پاستیل رژیمی

پاستیل رو رژیمی درست کن تا بتونی همیشه بخوری + طرز تهیه

A
۰

برای تهیه پاستیل بدون شکر و رژیمی تنها به پودر ژلاتین و گلوکز مایع نیاز دارید. در ادامه شیوه تهیه پاستیل بدون شکر را می خوانید.

پاستیل از خوشمزه ترین خوراکی ها و میان وعده ها است که میان افراد مخصوصا خانم ها محبوب است. اغلب افراد به دلیل دوری از قند مصنوعی و یا در رژیم بودن؛ پاستیل نمی خورند. اینفوگیاهی این بار سبک جدیدی از شیوه تهیه پاستیل بدون شکر را ارائه داده است. مواد لازم و شیوه تهیه پاستیل بدون شکر و رژیمی را در ادامه می خوانید.

مواد لازم برای تهیه پاستیل بدون شکر

پودر ژله با رنگ دلخواه 1 بسته
ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
گلوکز مایع 1 قاشق غذاخوری
آب جوش نصف لیوان

بیشتر بخوانید:گیاهخواران کره ای موچی رو این مدلی درست می کنند

طرز تهیه پاستیل رژیمی

  1.      آب جوش را در یک کاسه استیل بریزید و پودر ژله، ژلاتین و گلوکز را به آن اضافه کنید.

  2.         کاسه را روی سماور یا کتری در حال جوش قرار دهید تا مواد در آب حل شوند. (روش بن ماری)

  3.         کف یک قالب سیلیکونی را با کمی روغن چرب کنید و مواد حل شده در آب جوش را در آن بریزید.

  4.         وقتی آب جوش کمی ولرم شد، ظرف سیلیکونی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فریزر بگذارید.

  5.         بعد از اینکه پاستیل‌ها به خوبی سفت شدند، با دقت آنها را از قالب بیرون بیاورید.

  6.         این پاستیل‌ها در یک ظرف در بسته تا یک ماه ماندگاری دارند.

 

منبع: لیمومی
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها