فلافل با هویج | طرز تهیه فلافل با نخود و هویج
فلافل با ترکیب نخود و هویج؛ برای گیاهخواران سخت پسند!+ طرز تهیه
نوعی از فلافل که مختص افراد گیاهخوار است؛ از ترکیب نخود و هویج تهیه می شود. اینفوگیاهی در ادامه شیوه تهیه این مدل فلافل با روغن کنجد را آموزش می دهد.
فلافل از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین غذاها برای دورهمی های خودمانی و جمع های دوستانه است. شما می توانید با دم دستی ترین مواد اولیه، به آسانی این غذا را تهیه کنید. در تهیه فلافل شیوه های مختلفی وجود دارد که اینبار اینفوگیاهی شیوه تهیه آن با نخود و هویج را آموزش می دهد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه فلافل نخود و هویج
هویج | ۱ عدد |
سیر | ۴ حبه |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
روغن کنجد | به مقدار کافی |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری |
پودر انبه | ۱ قاشق غداخوری |
زیره سیاه | نصف قاشق چای خوری |
بیشتر بخوانید:نحوه تهیه فلافل با دال عدس
شیوه تهیه فلافل نخود و هویج
-
200 گرم نخود را به مدت یک شبانه روز خیس کرده و آب آن را دو دفعه عوض می کنیم.
-
نخود خیس خورده را در غذا ساز ریخته و مخلوط می کنیم. پیاز، هویج و سیر را هم به نخود ها اضافه کرده تا ترکیب خوبی از این مواد بدست آید.
-
در مرحله بعدی ادویه جات را اضافه کرده و مخلوط را به خوبی ورز می دهیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.
-
روغن کنجد را در یک ماهیتابه می ریزیم. صبر می کنیم تا روغن داغ شود. سپس مواد را با قالب بر می داریم و در روغن به خوبی سرخ می کنیم.