طرز تهیه شیر برنج ساده | طرز تهیه شیر برنج گیاهی
شیر برنج با شیر گیاهی برای افراد وگان + طرز تهیه
شیر برنج را به روشی که ایفوگیاهی آموزش می دهد با استفاده از شیر گیاهی تهیه کنید تا غذایی خوشمزه و مجلسی را برای مهمان گیاهخوار آماده کنید.
شیر برنج از غذاهایی است که در فصل گرم می تواند سرد سرو شود. این غذا ساده تهیه می شود و خاصیت های زیادی برای سلامت بدن کودکان و بزرگسالان دارد. اگر می خواهید برای افراد وگان آن را تهیه کنید می توانید از انواع شیر گیاهی در ترکیب استفاده کنید. مواد لازم و شیوه تهیه شیر برنج گیاهی را در ادامه مطلب می خوانید.
مواد لازم برای تهیه شیر برنج وگان
برنج | ۱ پیمانه |
آب | ۲ پیمانه |
شیر گیاهی | ۳ پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
کره گیاهی | ۵۰ گرم |
دارچین | نصف قاشق چای خوری |
نمک | ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
هل، گلبرگ، خلال پسته یا بادام | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:فرنی با جو پرک؛ یه صبحانه رژیمی برای تو که گیاهخواری
طرز تهیه شیر برنج برای گیاهخواران
-
برنج رو چندین بار بشویید تا کاملاً تمیز بشه.
-
برنج رو به مدت 30 دقیقه با آب گرم خیس کنید.
-
برنج رو در قابلمه با اندازه مناسب ریخته و 2 پیمانه آب و 1/4 قاشق چای خوری نمک بهش اضافه کنید.
-
قابلمه رو روی شعله متوسط قرار بدید.
-
بذارید اونقدر بجوشه تا آبش جذب بشه و برنج رو چک کنید تا نرم شده باشه. تقریباً 30 دقیقه طول میکشه.
-
شیر گیاهی، شکر، کره و گلاب رو اضافه کنید و بذارید 20 دقیقه دیگه بپزه تا غلیظ بشه. (اگه طعم شیرین تر دوست دارید دو برابر بیشتر شکر اضافه کنید)
-
از شیر برنج در ظرف مورد نظر بریزید.
-
بذارید در دمای اتاق خنک بشه.
-
بعد از خنک شدن، روی اون رو با پودر هل، گل محمدی، مقداری خلال بادام یا پسته و هر چه دوست دارید تزئین کنید.
-
اگه سرد دوست دارید شیر برنج رو به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار بدید تا قبل از سرو خنک بشه.
-
برای خودتون و مهمانتون سرو کنید.
نکات تهیه
-
این غذا رو میتونی هم گرم و هم سرد سرو کنی. اگه میخوای اون رو به عنوان دسر سرو کنی، نوع خنکش بهتره.
-
اگه قراره اون رو به عنوان یک وعده غذایی میل کنی، گرمش بسیار دلپذیر خواهد بود.
-
استفاده از شیر پرچربتر مثل شیر نارگیل میتونه شیر برنج رو خوش طعمتر کنه.
-
یکی از ملزومات تهیه شیر برنج استفاده از برنج ایرانی مرغوب و با کیفیته.
-
برای طبخ شیر برنج باید دانههای برنج خوب از هم باز بشن و با شیر و زمان کافی پخته بشن.
-
برای اینکه شیر برنج علاوه بر خواص بالا طعم مطبوعی بده در هنگام جوشیدن شیر به آن یکی دو عدد چوب دارچین اضافه کن.