طرز تهیه شیر برنج ساده | طرز تهیه شیر برنج گیاهی

شیر برنج با شیر گیاهی برای افراد وگان + طرز تهیه

A
۰

شیر برنج را به روشی که ایفوگیاهی آموزش می دهد با استفاده از شیر گیاهی تهیه کنید تا غذایی خوشمزه و مجلسی را برای مهمان گیاهخوار آماده کنید.

شیر برنج از غذاهایی است که در فصل گرم می تواند سرد سرو شود. این غذا ساده تهیه می شود و خاصیت های زیادی برای سلامت بدن کودکان و بزرگسالان دارد. اگر می خواهید برای افراد وگان آن را تهیه کنید می توانید از انواع شیر گیاهی در ترکیب استفاده کنید. مواد لازم و شیوه تهیه شیر برنج گیاهی را در ادامه مطلب می خوانید.

مواد لازم برای تهیه شیر برنج وگان

برنج ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
شیر گیاهی ۳ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
کره گیاهی ۵۰ گرم
دارچین نصف قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
هل، گلبرگ، خلال پسته یا بادام به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:فرنی با جو پرک؛ یه صبحانه رژیمی برای تو که گیاهخواری

شیر برنج

طرز تهیه شیر برنج برای گیاهخواران

  1.     برنج رو چندین بار بشویید تا کاملاً تمیز بشه.

  2.     برنج رو به مدت 30 دقیقه با آب گرم خیس کنید.

  3.     برنج رو در قابلمه با اندازه مناسب ریخته و 2 پیمانه آب و 1/4 قاشق چای خوری نمک بهش اضافه کنید.

  4.     قابلمه رو روی شعله متوسط ​​قرار بدید.

  5.     بذارید اونقدر بجوشه تا آبش جذب بشه و برنج رو چک کنید تا نرم شده باشه. تقریباً 30 دقیقه طول می‌کشه.

  6.     شیر گیاهی، شکر، کره و گلاب رو اضافه کنید و بذارید 20 دقیقه دیگه بپزه تا غلیظ بشه. (اگه طعم شیرین تر دوست دارید دو برابر بیشتر شکر اضافه کنید)

  7.     از شیر برنج در ظرف مورد نظر بریزید.

  8.     بذارید در دمای اتاق خنک بشه.

  9.     بعد از خنک شدن، روی اون رو با پودر هل، گل محمدی، مقداری خلال بادام یا پسته و هر چه دوست دارید تزئین کنید.

  10.     اگه سرد دوست دارید شیر برنج رو به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار بدید تا قبل از سرو خنک بشه.

  11.     برای خودتون و مهمانتون سرو کنید.

نکات تهیه

  •     این غذا رو می‌تونی هم گرم و هم سرد سرو کنی. اگه می‌خوای اون رو به عنوان دسر سرو کنی، نوع خنکش بهتره.

  •     اگه قراره اون رو به عنوان یک وعده غذایی میل کنی، گرمش بسیار دلپذیر خواهد بود.

  •     استفاده از شیر پرچرب‌تر مثل شیر نارگیل می‌تونه شیر برنج رو خوش طعم‌تر کنه.

  •     یکی از ملزومات تهیه شیر برنج استفاده از برنج ایرانی مرغوب و با کیفیته.

  •     برای طبخ شیر برنج باید دانه‌های برنج خوب از هم باز بشن و با شیر و زمان کافی پخته بشن.

  •     برای اینکه شیر برنج علاوه بر خواص بالا طعم مطبوعی بده در هنگام جوشیدن شیر به آن یکی دو عدد چوب دارچین اضافه کن.

 

 

 

منبع: وی جی ها
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها