شیر پسته با عسل | طرز تهیه شیر پسته

این مدل شیر پسته؛ قوی ترین معجون برای بچه هاست! + طرز تهیه

A
۱

شیر پسته را می توانید با ترکیب موز و عسل تهیه کنید و با بستنی سرو کنید تا در روزهای گرم یک نوشیدنی سالم و مقوی را نوش جان کنید.

شیر پسته می تواند یک گزینه محبوب و مناسب برای زمانی باشد که دوست دارید برای بچه ها یک نوع معجون مقوی و خوشمزه تهیه کنید. این مدل شیر پسته که اینفوگیاهی آموزش می دهد بدون شکر و با عسل تهیه شده است پس شکر زیادی ندارد و تا حدودی جز نوشیدنی های سالم به حساب می آید. در ادامه شیوه تهیه شیر پسته با بستنی را می خوانید.

مواد لازم برای تهیه شیر پسته

موز 1 عدد
بستنی وانیلی 400 گرم
شیر پاستوریزه 1 لیوان
پسته 1 لیوان
پودر پسته 2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
سس شکلات و کنجد به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:بعد باشگاه یه شیر خرمای خنک بزن؛ جون بگیری!

شیرپسته

روش تهیه شیر پسته

  1.  پوست پسته‌ها را بگیرید و آن‌ها را داخل ظرفی بریزید. نصف لیوان شیر را به پسته‌های پوست‌کنده اضافه کنید و اجازه دهید پسته‌ها به مدت 30 دقیقه در شیر خیس بخورند.

  2.  پوست موز را جدا کنید و آن را به همراه باقی‌مانده شیر (نصف لیوان) داخل مخلوط‌کن بریزید.

  3. پودر پسته، عسل، پودر نارگیل و نیمی از بستنی را به مخلوط‌کن اضافه کنید. مواد را به مدت 1 تا 2 دقیقه با دور تند مخلوط کنید تا یکدست شوند.

  4.  باقی‌مانده بستنی را به مخلوط‌کن اضافه کنید و دوباره مواد را به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید.

  5. اگر شیر پسته بیش از حد غلیظ شد، می‌توانید به آن کمی شیر اضافه کنید. در صورت رقیق بودن مخلوط، مقدار پسته بیشتری به مواد اضافه کنید.

  6. شیر پسته آماده‌شده را درون لیوان بریزید و به همراه مغزهای مختلف، کنجد و سس شکلات تزئین کنید.

منبع: دوماس
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    • ناشناس

      بسیار هم عالی

    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها