خواص ارده کنجد سیاه | طرز تهیه ارده کنجد سیاه

اگه ضعف بدنی داری، ارده کنجد سبوس دار بخور + نحوه تهیه

A
۰

ارده با کنجد سیاه بخورید تا انرژی بدنتان حفظ شده و از بیماری هایی مانند فشار خون و مشکلات قلبی دور بمانید. طرز تهیه را در ادامه توضیح دادیم.

ارده با کنجد سیاه را می توانید در هر وعده ای از روز استفاده کنید و با خوردن تنها یک قاشق انرژی بدن را دو برابر کنید. همچنین با خوردن مقدار کمی از این نوع ارده به راحتی پوکی استخوان را کنترل کرده و از آب مرواید پیشگیری می کنید. در ادامه روش تهیه ارده کنجد سیاه و خواص آن را می خوانید.

نحوه تهیه ارده کنجد سیاه

  1. ابتدا دانه‌های کنجد سیاه را درون یک ظرف قرار داده و بر روی شعله کم موقعیت دهید. این عمل باعث می‌شود کنجد گرم شده و یکنواخت ترشح کند، این مرحله حدوداً 7 تا 8 دقیقه زمان می‌برد.

  2.  سپس با استفاده از دستگاه مخلوط‌کن یا آسیاب، دانه‌های کنجد سیاه را خرد کنید. این مرحله را حداقل سه بار انجام دهید تا کنجدها به صورت یک پوره خرد شوند.

  3. به مقدار کنجد آسیاب شده، مقداری روغن (5 قاشق غذاخوری به‌ازای هر یک و نیم لیوان کنجد) اضافه کنید. سپس مجدداً آن را در دستگاه مخلوط‌کن ریخته و مخلوط کنید.

  4. برای دست‌یابی به ارده‌ای نرم و کیفیتی عالی، مراحل مخلوط کردن را 5 تا 6 بار متوالی تکرار کنید تا تمامی مواد به‌طور کامل ترکیب شوند و بافت مطلوب به دست آید.

  5.  در نهایت، ارده تهیه شده را درون یخچال قرار دهید تا دارایی هایش حفظ شود و بتوانید از آن به میزان دلخواه در طول زمان استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:روغن کنجد با خواص درمانی بی نظیر

ارده کنجد سیاه

فواید ارده کنجد سیاه

  • سلامت قلب

  • پیشگیری از پوکی استخوان

  • جذب آهن

  •  کنترل فشار خون

  •  جلوگیری از تشکیل لخته‌ی خون

  •  جلوگیری از کم‌خونی

  •  تقویت بنیه

  • جلوگیری از ضعف جسمانی

  •  برای معده

  •  برای پوست

  •  تقویت قوای عمومی بدن

  • جلوگیری از ایجاد کیست

منبع: هایار طب
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها