خواص ارده کنجد سیاه یا سبوس دار
اگه ضعف بدنی داری، ارده کنجد سبوس دار بخور + نحوه تهیه
ارده با کنجد سیاه بخورید تا انرژی بدنتان حفظ شده و از بیماری هایی مانند فشار خون و مشکلات قلبی دور بمانید. طرز تهیه را در ادامه توضیح دادیم.
ارده با کنجد سیاه را می توانید در هر وعده ای از روز استفاده کنید و با خوردن تنها یک قاشق انرژی بدن را دو برابر کنید. همچنین با خوردن مقدار کمی از این نوع ارده به راحتی پوکی استخوان را کنترل کرده و از آب مرواید پیشگیری می کنید. در ادامه روش تهیه ارده کنجد سیاه و خواص آن را می خوانید.
نحوه تهیه ارده کنجد سیاه
-
ابتدا دانههای کنجد سیاه را درون یک ظرف قرار داده و بر روی شعله کم موقعیت دهید. این عمل باعث میشود کنجد گرم شده و یکنواخت ترشح کند، این مرحله حدوداً 7 تا 8 دقیقه زمان میبرد.
-
سپس با استفاده از دستگاه مخلوطکن یا آسیاب، دانههای کنجد سیاه را خرد کنید. این مرحله را حداقل سه بار انجام دهید تا کنجدها به صورت یک پوره خرد شوند.
-
به مقدار کنجد آسیاب شده، مقداری روغن (5 قاشق غذاخوری بهازای هر یک و نیم لیوان کنجد) اضافه کنید. سپس مجدداً آن را در دستگاه مخلوطکن ریخته و مخلوط کنید.
-
برای دستیابی به اردهای نرم و کیفیتی عالی، مراحل مخلوط کردن را 5 تا 6 بار متوالی تکرار کنید تا تمامی مواد بهطور کامل ترکیب شوند و بافت مطلوب به دست آید.
-
در نهایت، ارده تهیه شده را درون یخچال قرار دهید تا دارایی هایش حفظ شود و بتوانید از آن به میزان دلخواه در طول زمان استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: روغن کنجد با خواص درمانی بی نظیر
فواید ارده کنجد سیاه
-
سلامت قلب
-
پیشگیری از پوکی استخوان
-
جذب آهن
-
کنترل فشار خون
-
جلوگیری از تشکیل لختهی خون
-
جلوگیری از کمخونی
-
تقویت بنیه
-
جلوگیری از ضعف جسمانی
-
برای معده
-
برای پوست
-
تقویت قوای عمومی بدن
-
جلوگیری از ایجاد کیست