سیاه دانه برای یائسگی زودرس | درمان یائسگی زودرس با سیاه دانه

از یائسگی زودرس با مصرف سیاه دانه پیشگیری کنید + نحوه مصرف

A
۰

اگر خانم ها زودتر از موعد یائسگی را تجربه کنند یعنی دچار یائسگی زودرس شدند. این شرایط ممکن است برای خانم های 40 یا 35 سال رخ بدهد.

یائسگی زودرس شرایطی است که خانم ها زودتر از 40 سالگی یائسگی را تجربه می کنند که می تواند دلایل مختلفی مانند برداشت تخمدان، ژنتیک و تجربه قاعدگی زود هنگام باشد. در صورت بروز چنین شرایطی بهتر است به پزشک مراجعه کنید اما در این مطلب یکی از روش های درمانی خانگی برای حل یائسگی زودرس را توضیح دادیم. با استفاده از سیاه دانه شما تا حدودی می توانید از این مسئله جلوگیری کنید.

دلایل یائسگی زودرس

به طور کلی هر چیزی که به تخمدان‌های شما آسیب برساند یا از از تولید استروژن در بدن شما جلوگیری کند، می‌تواند باعث یائسگی شود. دلایلی که باعث علائم یائسگی زودرس می‌شود بسیار شبیه به دلایلی است که افراد در یائسگی تجربه می‌کنند.

برخی از علل یائسگی زودرس عبارتند از:

  • شیمی درمانی یا پرتودرمانی برای درمان سرطان

  • جراحی برای برداشتن تخمدان‌ها

  • جراحی برای برداشتن رحم (هیسترکتومی)

  • سابقه خانوادگی یائسگی در سنین پایین

  • اولین قاعدگی قبل از 11 سالگی

  • ناهنجاری‌های کروموزومی مانند X شکننده یا سندرم ترنر

  • بیماری‌های خود ایمنی مانند آرتریت روماتوئید، بیماری کرون یا بیماری تیروئید

  • سیگار کشیدن

  • آنسفالومیلیت میالژیک یا سندرم خستگی مزمن

  • ابتلا به ایدز

  • داشتن بیماری‌های عفونی مانند اوریون

بیشتر بخوانید:استفاده از شبدر قرمز برای یائسگی

یائسگی زودرس

سیاه دانه و یائسگی

این دانه های روغنی سرشار از ترکیباتی مانند فسفر و پتاسیم و همچنین ویتامین های B1 ، B2 ، B3 ، B  هستند که باعث شده خاصیت بازشدن قاعدگی داشته باشند پس برای یائسگی زودرس مناسب است. 

به همین دلیل به خانم هایی که سیکل قاعدگی نامظم دارند و قاعدگی انها با درد همراه است توصیه می شود این گیاه را مصرف کنند تا با بیشتر شدن خونریزی در دوران قاعدگی از درد انها بکاهد.

اما باید توجه داشت که کسانی که خونریزی انها در دوران قاعدگی زیاد است مصرف سیاه دانه مناسب نیست زیرا خونریزی انها را بیشتر میکند.

روش های مصرف سیاه دانه

  • به صورت دم کرده می توان 1 قاشق غذاخوری سیاه دانه را با یک لیوان ابجوش ترکیب کرده و به مدت 20 دقیقه دم کرده و سپس مصرف کرد. می توان از عسل برای شیرین کردن دم کرده استفاده کرد.

  • سیاه دانه را پودر کرده و با عسل سریعا مخلوط کنید زیرا پودر سیاه دانه در مجاورت هوا خواص خود را از دست میدهد.

  • یک قاشق سیاه دانه به همراه 3 قاشق غذا مخلوط و هر صبح و یا هرشب مصرف شود. توجه داشته باشید که ترکیب عسل و سیاه دانه به مقدار کم تهیه شود و این مخلوط را فقط تا 3 ماه نگه داری کنید.

منبع: لیمومی
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها