کاهو و انواع آن | تفاوت انواع کاهو | عکس انواع کاهو
دیگه فقط یه مدل کاهو نخر + معرفی انواع کاهو
کاهو از سبزیجاتی است که اغلب در سالاد استفاده می کنیم و تنها با یک نوع آن آشنایی داریم اما این سبزی انواع مختلفی دارد که در ادامه هر کدام معرفی کردیم.
کاهو از سبزیجاتی است که در بهار و تابستان زمان اصلی کشت آن و در زمستان موقع برداشتش است. این سبزی پرطرفدار کاربردهای زیادی دارد و می توان با آن انواع سالاد های سالم را درست کرد اما تنها یک نوع آن شناخته شده است و ممکن است با بقیه انواع کاهو آشنایی نداشته باشید در این مطلب با انواع کاهو آشنا می شوید.
کاهو باتاویا (کریسپ فرانسوی یا کریسپ تابستانی)
همانطور که از نام آن مشخص است، کاهو باتاویا نسبت به سایر سبزیجات سالاد تحمل بیشتری به آب و هوای گرم دارد. این کاهو نسبت به سایر کاهو ترد بوده و طعم آن به تلخی تغییر نمیکند؛ بنابراین، میتوان را به مدت طولانی نگهداری و استفاده کرد.
همانند سایر انواع کاهو، باتاویا نیز دارای برگهای سبز یا قرمز رنگ است. بین این دو تفاوتی از نظر طعم وجود ندارد؛ بنابراین، میتوان هر کدام را که بهتر است انتخاب کرد.
کاهو روغنی (کره پیچ)
کاهو روغنی به صورت گسترده در دسترس میباشد. این کاهو ترد بوده و برگهای آن سر فشردهای را ایجاد کرده است. با این حال، سر آن نسبت به کاهوی آیسبرگ فشردگی کمتری دارد. کاهو روغنی دارای بافت حساس و بزرگ بوده و برگهای آن فنجانی شکل است و در سالاد مود استفاده قرار میگیرد. این کاهو به همراه سسهای طعم دهنده مصرف شده و در پخت و پز کیک و تهیه سالاد نیز استفاده میشود. به ارقام سبز و قرمز رنگ نگاه کنید
کاهو گوهر کوچک
کاهو گوهر کوچک بسیار نرم است. خوشمزه بوده و برای تهیه سرکه و سس لیمو استفاده میشود. این کاهو به همراه قطعات برش داده شده تربچه بسیار خوش طعم است.
ماچه (کاهو لامب)
ماچه به عنوان سالاد ذرت یا کاهو لامب شناخته میشود که در رنگهای مختلف از سبز تیره تا روش به همراه 4 یا 5 ریشه وجود دارد. این کاهو در بسیاری از سالادها به همراه سایر سبزیجات استفاده میشود.
هنگام تمیز کردن به وجود شن و ماسه در گرههای ریشه توجه داشته باشید. آب اضافی موجود در آنها را خوب پاک کنید. عقاید رایج نشان میدهد که سرکه شالوت از ماچه تهیه میشود.
کاهو برگ بلوطی
همانند کاهو باتاویا، انواع مختلفی از کاهو برگ بلوطی با رنگهای سبز، قرمز و برنز وجود دارد. همه آنها دارای برگهای سفت هستند. همه این برگها در پایه به یک بخش تنگ، فشرده و کوزهای متصل میشوند. استفاده از آنها در سالاد ایدهآل بوده و با طیف وسیعی از سسها مصرف میشوند. اگر آسیب یا خراشی به آنها وارد شود، برگهای خارجی از بین میروند. اگر با کاهوی کوچک کار میکنید، از کل برگ استفاده نمایید. در هنگام تمیز کردن، برگهای بزرگتر ممکن است پاره شوند
کاهو رومی
کاهو رومی سالم و دلچسب است. در صورت تند بودن بافت آن، میتوان به همراه سرکه زنجبیلی و انواع مختلفی از سس ها استفاده کرد. حتی می توان آن را به صورت پخته شده مصرف نمود.