خواص گرمک | طبع گرمک
خواص گرمک رو بدونی؛ سمت میوه دیگه ای نمیری!
گرمک از میوه های تابستانی است که مصرف آن برای پیشگیری از سرماخوردگی مفید بوده و به سلامت کلیه کمک می کند. دیگر خواص این میوه را در ادامه بخوانید.
گرمک از میوه های فصل گرم است که به دلیل خوشمزگی و آبدار بودن؛ می تواند بهترین انتخاب برای روزهای گرم و رفع تشنگی باشد. این میوه حاوی مقدار زیادی از ویتامین ها و مواد معدنی است که دلیل استفاده از آن را دو برابر می کند. اینفوگیاهی در ادامه شما را کاملا با میوه گرمک آشنا می کند.
گرمک
گرمک با نام علمی cucumis melo میوه ای است که در جنوب آمریکا متحده به عنوان کانتالوپ شناخته می شود، و اعتقاد بر این است که مبدا آن در هند است. مصرف گرمک، مانند سایر میوه ها، همیشه جدی گرفته نمی شود . این میوه شباهت زیادی به خربزه دارد و ظاهری عجیب و غریب دارد و سرشار از ویتامین و مواد مغذی است. گرمک میوه ای کاملاً غنی و مفید است، این میوه یکی از میوه های پر آب تابستان است، که برای ازبین بردن عطش و گرمازدگی استفاده می شودو علاوه بر این، برای درمان بیماری های مختلف مفید است. مصرف این میوه به دفع سموم از بدن کمک می کند و با توجه به مقدار بالای فسفر، سلول های مغزی و فعالیت عصبی را تقویت می کند.
طبع گرمک
طبع گرمک گرم و تراست و برای افرادی که صفراوی هستند مناسب است. ۱۰۰ گرم گرمک دارای ۳۴ کالری است.
ارزش غذایی میوه گرمک
بتاکاروتن
بتا کاروتن نوعی کاروتنوئید است. کاروتنوئیدها رنگدانه هایی هستند که رنگ های روشنی به میوه ها و سبزیجات می دهند. پس از مصرف، بتا کاروتن به ویتامین A تبدیل می شود یا به عنوان یک آنتی اکسیدان قدرتمند برای مبارزه با رادیکال های آزاد که به سلول های بدن شما حمله می کنند عمل می کند. ویتامین A برای سلامت چشم مفید است، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و سلول های خونی را تولید می کند.
بیشتر بخوانید:خواص ملون برای سلامت بدن
ویتامین C
بر طبق اعلام USDA ، یک فنجان گرمک شامل بیش %۱۰۰از نیاز روزانه بدن شما را به ویتامین C را تامین می کند. محققان کلینیک مایو ثابت کرده اند که ویتامین c در تولید کلاژن در استخوان ها، رگ های خونی، غضروف و بافت های ماهیچه ای نقش موثری دارد. علاوه بر این، تحقیقات در مورد تاثیر ویتامین c در جلوگیری از بیماری های مانند آلرژی ، سرطان، دیابت لازم است. اما خوردن غذاهای غنی از ویتامین c می تواند به کاهش زمان لازم برای سرماخوردگی کمک کند.
فولات
فولات برای جلوگیری از نقص مادرزادی لوله عصبی مفید است. این ویتامین همچنین می تواند باعث کاهش ابتلا برخی سرطان ها می شود و به کاهش حافظه ناشی از پیری کمک می کند. وقتی درباره سرطان ها، صحبت می شود، فولات می تواند یک شمشیر دو لبه باشد. بر اساس یک مطالعه مجله آمریکایی ، می تواند از افراد مبتلا به کمبود فولات در برابر اکثر سرطان ها محافظت کند. با این حال، مصرف بیش از حد این ویتامین نیز می تواند شروع و یا تشدید سرطان های پیشرفته تر را تحریک کند. به گزارش متخصصان کلینیک مایو ، زنان باردار و بارور نیاز به مصرف ۴۰۰ تا ۶۰۰ میکروگرم فولات در روز دارند. مردان بالای ۱۳ سال نیز باید چهارصد میکروگرم از این ماده را بخورند. دو فنجان گرمک شامل ۷۴ میکروگرم فولات می شود.
آب
گرمک دارای آب زیادی است. حدود نود درصد گرمک آب است. خوردن این میوه به شما اجازه می دهد تا در طول روز بدن شما هیدراته شود. هنگامی که بدن هیدراته شود، قلب برای پمپاژ خون نیازی به پمپ خون زیاد ندارد. آب رسانی از هضم و کلیه ها حمایت می کند و به تنظیم فشار خون کمک می کند.
-
کم آبی خفیف همچنین می تواند باعث علائم و نشانه های زیر شود: سرگیجه سردرد، کاهش ادرار، خشکی پوست، خشکی دهان و یبوست
-
کم آبی شدید می تواند علائم زیر را ایجاد کند: افزایش ضربان قلب، گیجی، فشار خون پایین و غش کردن
کم آبی بدن یک عامل خطر برای سنگ کلیه است. آب بهترین گزینه برای تامین آب بدن است. اما میوه های غنی از آب مانند گرمک نیز می تواند بسیار موثر باشد.
بیشتر بخوانید:مهم ترین خواص گوجه سبز
فیبر
فیبریک راه حل موثر برای پیشگیری از یبوست است. رژیم غذایی غنی از فیبر نیز می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت را کاهش دهد و به کاهش وزن شما کمک کند. مصرف فیبر روزانه توصیه شده شامل:
-
مردان زیر ۵۰ سال ۳۸ گرم
-
مردان بالای ۵۰ سال ۳۰ گرم
-
زن زیر ۵۰ سال ۲۵ گرم
-
زنان بالای ۵۰ سال ۲۱ گرم
پتاسیم
یک وعده گرمک ۱۴ درصد از نیاز روزانه به پتاسیم را فراهم می کند. پتاسیم یک ماده معدنی ضروری الکترولیتی است. به گفته متخصصان انجمن قلب آمریکا، پتاسیم به برقراری تعادل کافی بین سلول ها و مایعات بدن کمک می کند. پتاسیم ایده آل برای سلامت اعصاب و انقباض عضلانی است. مصرف یک میان وعده غنی از پتاسیم مانند گرمک پس از ورزش جایگزینی برای الکترولیت ها کم شده است.