خواص میوه یخ زده | فواید میوه یخ زده
چرا تو هوای گرم باید میوه یخ زده بخوریم؟
میوه های یخ زده که در تهیه انواع دسر و نوشیدنی به کار می روند حاوی مقادیر بیشتری از ویتامین می باشند. در ادامه از خاصیت مصرف میوه های یخ زده بیشتر می خوانید.
میوه های یخ زده کاربرد بیشتری در فصل بهار و تابستان داشته و برای مواردی مانند نوشیدنی های خنک، اسموتی ها و انواع دسرها مورد استفاده قرار می گیرند. میوه های یخ زده ویتامین ث بیشتری نسبت به حالت غیرمنجمد شده دارند و به همین دلیل اسفاده از آن ها خالی از لطف نمی باشد. در ادامه اینفوگیاهی از علل مصرف میوه یخ زده بیشتر صحبت می کند.
میوه یخ زده چه خواصی دارد؟
محققان حوزه مواد غذایی در جدیدترین پژوهشهای خود دریافتند وقتی میوهها یخ زده هستند، بدن انسان قادر به جذب میزان بیشتری از آنتی اکسیدانهای موجود در آنهاست.
آزمایشها نشان داده است بدن انسان قادر به جذب میزان بیشتری آنتی اکسیدان از میوههای یخ زده است هرچند که آنتی اکسیدان درمیوه در دمای معمولی نیز وجود دارد، اما پژوهشها نشان داده است میزان این مواد در حالت یخ زده بیشتر است.
آنتی اکسیدانها که به نام کاروتنوئید نیز شناخته میشوند سبب جلوگیری از ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی و نیز زیبایی پوست و مو میشوند.
زمانی که آبمیوه تازه و طبیعی که منجمد شده است به دمای معمولی میرسد و سپس مصرف میشود، ترکیب آن به ذرههای کوچک تقسیم میشود و به این ترتیب جذب مواد مغذی آن برای روده سادهترمی شود.
بیشتر بخوانید:درباره طبع میوه های خوشمزه بهاری چقدر می دونی؟
کاروتنوئید دارای خواص ضد سرطانی است و میتوانند به ویتامین A تبدیل شوند که دارای مزایای ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است.
میوههای حاوی ویتامین C ازجمله مرکبات در صورت انجماد دارای درصد بیشتری از مواد مغذی میشوند، ویتامین C موجود دراین خوراکیها سبب پیشگیری از ابتلا به بیماریهایی چون سرطانهای دهان، تیروئید و معده میشود.
میوههایی مثل پرتقال سبب جلوگیری از بروز سکته مغزی در افراد به میزان ۶۰ درصد میشوند، پژوهش دانشمندان دانشگاه کالج لندن و دانشگاه لیورپول برروی حدود ۱۳ هزار نفر نشان داده است مصرف مرکبات سبب درمان کم خونی در افراد میشود.
افزون بر آب مرکبات، منجمد کردن آب گوجه فرنگی یا هندوانه طبیعی و مصرف آنها میتواند سبب جذب میزان کافی از آنتی اکسیدانهای موجود در این مواد غذایی شود.