چای پر رنگ

مضرات نوشیدن چای پر رنگ

انقد چای پر رنگ می خوری؛ می دونی چه بلایی سرت میاد؟

A
۰

چای پر رنگ کافئین بیشتری داشته و به همین دلیل میزان ادرار آوری آن بالاتر است. اینفوگیاهی در این مطلب از مضرات نوشیدن چای پر رنگ صحبت می کند.

چای پر رنگ از نوشیدنی های مورد علاقه اکثر ایرانی ها می باشد و ممکن است در هر زمانی از شبانه روز دلشان بخواهد مقادیری از چای آن هم پر رنگ را نوش جان کنند. اما این مدل از چای سیاه کافئین بیشتری داشته و موجب بی خوابی می شود و همچنین برای افرادی مانند خانم های باردار و کسانی که کم خونی دارند مناسب نیست. در ادامه از مضرات نوشیدن چای پر رنگ بیشتر می خوانید.

عوارض نوشیدن چای پر رنگ

چای سیاه، به عنوان یک نوشیدنی روزانه،سالم‌ترین چای است. چای سیاه، به خاطر خواص و ویژگی‎ هایش جایگاه خوبی در تامین سلامتی دارد.از مهم‌ترین مزایای چای سیاه برای سلامتی، می‌توان به ارزش غذایی، فواید ضدسرطانی، هضم گوارشی، اثرات مفید بر سلامت پوست، مو و ... اشاره کرد.چای سیاه، حاوی گروهی از آنتی‌اکسیدان‌ها به نام فلاونوئیدها است که برای سلامت قلب مفید هستند. افزودن چای سیاه به برنامه روزانه، راهی ساده برای ترکیب آنتی‌اکسیدان‌ها در رژیم غذایی است.چای سیاه تاثیر مثبتی بر روی سلامت دهان و دندان دارد؛ ضمن اینکه تانن موجود در چای علاوه بر بهبود سیستم ایمنی بدن، تاثیر درمانی بر بیماری‌های معده و روده دارد و به فعالیت هضم نیز کمک می‌کند. همچنین فشار خون با مصرف چای سیاه کاهش می‌یابد.نکته حائز اهمیت این است که همین بالا بودن فشار خون می‌تواند خطر ابتلا به نارسایی قلبی، سکته مغزی، از دست دادن بینایی و حملات قلبی را افزایش دهد. خوشبختانه، تغییر در رژیم غذایی و سبک زندگی شما، می‌تواند فشار خون شما را کاهش دهد. البته باید در نظر داشت که برنامۀ مناسبی را برای مصرف چای سیاه، باید در نظر گرفت و مصرف بیش از حد هر نوشیدنی، برای بدن می‌تواند مضر باشد.

هرچه چای مصرفی پررنگ‌تر یا به اصطلاح غلیظ‌تر باشد، میزان کافئین دریافتی بیشتر می‌شود.افراد دارای مشکلات قلبی، زخم معده و سنگ‌های کلیوی وخانم‌های باردار از مصرف چای پررنگ باید اجتناب کنند. کافئین، یک ماده شیمیایی خوراکی است که در دو فرم طبیعی و سنتتیک (مصنوعی) یافت می‌شود.فرم طبیعی کافئین در بسیاری از گیاهان از جمله قهوه، دانه‌های کاکائو و برگ‌های چای وجود دارد و فرم مصنوعی آن در نوشیدنی‌ها و نوشابه‌های انرژی‌زا یافت می‌شود.کافئین، مدر یا ادرار آور است. بنابراین نوشیدن چای پررنگ، باعث اتلاف آب بدن شده و فرد را با مشکل یبوست مواجه می‌کند. نوشیدن چای پررنگ باعث سوزش در ناحیه قفسه سینه و قلب فرد می‌شود.

 بیشتر بخوانید:چرا شب ها، نوشیدن چای سیاه توصیه نمیشه؟

چای مصرفی هرچه پررنگ‌تر باشد، شدت این تداخل بیشتر می‌شود.

افرادی مبتلا به کم‌خونی ناشی از فقر آهن، نوشیدن چای پررنگ را ترک کرده و یا مصرف آن را به حداقل یک ساعت قبل یا بعد از غذای حاوی منابع آهن موکول کنند.تاثیر منفی کافئین بر جذب آهن، صرفاً مربوط به منابع گیاهی آهن نظیر آهن موجود در اسفناج می‌شود و نه منابع حیوانی آن نظیر آهن موجود در گوشت قرمز؛بنابراین این موضوع باید مورد توجه گیاهخواران قرار گیرد.

 کافئین سطح هوشیاری را بالا می‌برد. شاید در ظاهر، این عملکرد کافئین مطلوب به نظر برسد ولی در واقع، نوشیدن چای پررنگ در شب به‌ خصوص ساعات پایانی شب، منجر به بی‌قراری و بی‌خوابی شده و در درازمدت نیز سطح اضطراب را افزایش می‌دهد.افراد دارای سابقه مشکلات قلبی، خانم‌های باردار، مبتلایان به ریفلاکس (سوزش سردل، ترش کردن) و زخم معده و افراد مبتلا به سنگ‌های کلیوی باید از نوشیدن چای پررنگ خودداری کرده و یا مصرف آن را محدود کنند.

 

منبع: خبر آنلاین
مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار