آویشن برای عفونت زنان

آویشن برای عفونت زنان | طریقه مصرف آویشن برای عفونت زنان

آویشن برای درمان عفونت های زنانه؛ رو دست نداره

A
۰

آویشن برای رفع عفونت زنان معجزه می کند. کافی است که دمنوش آن را مصرف کنید تا در کوتاه ترین زمان خارش های عفونی از بین روند. در ادامه درباره خاصیت آویشن برای رفع عفونت های زنانه بیشتر می خوانید.

آویشن طبع گرمی دارد و حاوی مقادیر زیادی از ویتامین ها، کلسیم و پتاسیم می باشد. این گیاه دارویی قوی برای رفع التهاب و خارش واژن مفید بوده و می تواند برای درمان عفونت زنان کارساز باشد. ادامه این مطلب را بخوانید تا از خاصیت های آویشن برای زنان و نحوه مصرف آن برای رفع عفونت های زنانه بیشتر بدانید.

آویشن برای عفونت های زنانه

از شایع ترین بیماری های مربوط به زنان میتوان به عفونت واژن اشاره کرد. این عارضه معمولا در سنین باروری زنان یعنی فاصله بین سن بلوغ تا دوران یائسگی بروز میکند و مجاری ادراری و تناسلی را درگیر میکند.

به طور معمولی عفونت واژن به معنای بروز التهاب و ترشحات خارج شده از مهبل است که ممکن است با سوزش و درد همراه است.

به طور کلی ۳۰ درصد از خانم‌ها در طول دوره حیات خود به عفونت واژن مبتلا می‌شوند.

در بسیاری از موارد این عارضه با درمان های خانگی قابل درمان است. اویشن یکی از گیاهان تاثیرگذار بر درمان عفونت است.

اویشن خواص بسیار شگفت انگیزی از جمله بهبود گلودرد ، کاهش فشار خون و کلسترول ، جلوگیری از مسمویت غذایی ، درمان برونشیت ، تسکین دردهای عضلانی ، درمان ضعف و بی حالی دارد.

بیشتر بخوانید:کاربردهای آویشن برای سلامت دهان و دندان

آویشن دارای طبع گرم و خشک است و از بازرترین خواص ان میتوان به خاصیت ضدباکتری و ضد قارچی ان اشاره کرد و همین سبب برای درمان عفونت واژن ، مخمرها و کاندیدا آلبیکس موثر است.

از روش های بهره مندی از خواص آویشن جهت درمان عفونت واژن :

  •     یکی از روش ها به این گونه است که اویشن را جوشانده و جوشانده ان را صاف نموده و دریک تشت بزرگ برزید و مدتی دران بنشینید.

  •     دمنوش آویشن یکی از قدیمی ترین درمان های عفونت قارچی واژن می باشد و می توانید 1 قاشق چایخوری آویشن خشک را در یک فنجان آب جوشیده شده بریزید. سپس اجازه بدهید به مدت 10 دقیقه دم بکشد و زمانی که خنک شد 2 تا 3 فنجان دمنوش در روز بنوشید.

نکات مصرف آویشن برای رفع عفونت واژن

۱) مصرف اویشن در دوران بارداری و شیردهنی زیان بار است.

۲) در صورت زیاده روی در مصرف ان سبب بروز عوامل نامطلوبی از قبیل اختلال در کار دستگاه گوارش و کلیه ها می شود

 

منبع: عطار مارت
مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار