کوفته قلقلی با عدس | روش تهیه کوفته قلقلی گیاهی
کوفته قلقلی رو بدون گوشت درست کن! | طرز تهیه کوفته قلقلی با عدس
اگر به دنبال راهی برای درست کردن کوفته قلقلی بدون گوشت هستید روش تهیه این مدل غذا را بخوانید تا با عدس یک کوفته مجلسی درست کنید.
کوفته قلقلی از غذاهای اصیل ایرانی است که با گوشت درست می شود و اصالتا برای تبریز است. اگر به گوشت علاقه ندارید و یا گیاهخوارید پیشنهاد می کنیم این غذا را با عدس و کینوا درست کنید. در ادامه مواد لازم و روش تهیه کوفته قلقلی گیاهی را در ادامه مطلب بخوانید
مواد لازم برای کوفته قلقلی با عدس
عدس | ۱ پیمانه |
کینوا | نصف پیمانه |
آرد سوخاری | نصف پیمانه |
نمک، فلفل، زردچوبه | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:کوکو سیب زمینی بدون تخم مرغ برای گیاهخواران
روش تهیه کوفته قلقلی وگان
-
عدس و کینوا رو خیلی خوب بپزید و آبکش کنید.
-
اجازه بدید کامل آب اضافی خارج بشه و بعد در غذاساز بریزید.
-
آرد و ادویه ها رو اضافه کنید و بذارید تا خوب مخلوط بشه.
-
با دست قلقلی ها رو درست کنید.
-
در مقداری روغن سرخ کنید و یا روی سینی فر بچینید و بپزید.
منبع:
وی جی ها