کوکو سیب زمینی وگان | نحوه تهیه کوکو سیب زمینی گیاهی
کوکو سیب زمینی بدون تخم مرغ برای گیاهخواران + روش تهیه
می دانستید که کوکو سیب زمینی را خیلی آسان و بدون تخم مرغ می توان درست کرد تا افراد گیاهخوار هم از این غذای خوشمزه نوش جان کنند؟ روش تهیه را اینفوگیاهی توضیح می دهد.
کوکو سیب زمینی گیاهی بدون تخم مرغ درست می شود و می تواند انتخاب خوبی برای یک وعده غذایی سبک افراد وگان باشد. این مدل کوکو را می توانید با عدس درست کنید تا جایگزین خوبی برای منبع پروتئین داشته باشید. در ادامه روش تهیه کوکو سیب زمینی وگان را می خوانید.
مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی وگان
عدس | 3/4 پیمانه |
پیاز قرمز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
سیب زمینی خام | 2 عدد |
هویج | 1 عدد |
آرد | 5 قاشق غذاخوری |
پاپریکا | نصف قاشق چای خوری |
دارچین | نصف قاشق چای خوری |
پودر فلفل قرمز | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:روش تهیه عدس پلو مخصوص گیاهخواران
روش تهیه کوکو سیب زمینی بدون تخم مرغ
-
عدس قرمز یا دال عدس رو در یه قابلمه کوچک بپزید و بعد آبکش کنید. سیب زمینی، هویج و سیر رو پوست بگیرید و رنده کنید. پیاز رو نگینی ریز خرد کنید.
-
در یک کاسه بزرگ، اونها رو با عدس قرمز پخته شده، سیر، پیاز، آرد و ادویهجات ترکیب کنید و خوب هم بزنید. *
-
مقداری روغن رو در تابه نچسب گرم کنید برای هر کوکو تقریبا دو قاشق غذاخوری از مواد بردارید و شکل بدید بعد در تابه قرار بدید. (یا اینکه یکباره کل مایه کوکو رو در تابه بریزید).
-
هر طرف رو به مدت سه تا چهار دقیقه با حرارت متوسط بپزید. یا اینکه کوکوی سیب زمینی رو در فر روی کاغذ روغنی بپزید. (حدود 20 دقیقه، و حین پخت زیر رو رو کنید).