قلیه عدس با اسفناج | روش تهیه قلیه عدس
با عدس و اسفناج یه قلیه گیاهی و خوشمزه بپز + نحوه تهیه
برای خوردن یک غذای خوشمزه که گیاهی و پروتئنی باشد می توانید قلیه عدس را امتحان کنید تا با مزه اش شما را شگفت زده کند.
برای اینکه یک غذای جدید و پروتئینی را برای افراد وگان درست کنید می توانید قلیه ماهی را امتحان کنید. این غذا را اغلب با گوشت و یا قلم درست می کنند اما در این روش تهیه شما می توانید گوشت را حذف کرده و این غذا را با عدس و اسفناج درست کنید. در ادامه روش تهیه این غذا را می خوانید.
مواد لازم برای تهیه قلیه عدس
عدس | ۱ پیمانه |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۳ عدد |
آب نارنج | به مقدار لازم |
نمک، فلفل، زردچوبه | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:روش تهیه عدس پلو بدون گوشت مخصوص گیاهخواران
نحوه تهیه قلیه عدس
-
ابتدا عدس را از ۱ ساعت قبل از شروع کار خیس کنید تا هم راحت تر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود سپس اسفناج ها را پاک کنید و بشورید سپس بعد از خشک شدن آن را در اندازه دلخواه برش بزنید بهتر است ریز کنید.
-
حالا پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل یک قابلمه با حجم مناسب ریخته و کمی روغن اضافه کنید سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و بعد از اینکه پیازها سبک شدند سیر ها را نیز پوره کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.
-
در ادامه عدس را به همراه آبی که خیس کردید به پیاز و سیر اضافه کنید و هم بزنید و اگر نیاز بود کمی بیشتر آب بریزید درب قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاد سپس با حرارت کم اجازه دهید تا عدس پخته شود.
-
وقتی عدس در حال پخت است و نیم پز شد اسفناج خرد شده را داخل یک تابه بدون افزودن روغن تفت دهید تا سبک و نرم شود سپس به قابلمه پیاز و عدس اضافه کنید و هم بزنید کمی که غلیظ شد و عدس پخته شد به همراه آب نارنج و نان تازه میل کنید.
ترفند های پخت قلیه عدس
-
به دلخواه می توانید از کمی رب انار استفاده کنید.
-
در بعضی رسپی ها لوبیا سفید یا چیتی نیز اضافه می شود و شما بنا به سلیقه خود می توانید اضافه کنید.
-
شما می توانید قلیه اسفناج را هم با نان و یا هم با پلو سرو کنید.
-
در آمل این غذا با نیمرو سرخ شده و برنج سرو می شود.