ناگت سبزیجات

ناگت با سبزیجات | طرز تهیه ناگت سبزیجات

ناگت رو این دفعه با سبزیجات و گیاهی درست کن + طرز تهیه

A
۰

برای تهیه ناگت می توانید سبزیجات را جایگزین دیگر مواد اولیه کنید. شیوه تهیه را در ادامه اینفوگیاهی آموزش می دهد.

ناگت را می توانید با سبزیجات نیز تهیه و نوش جان کنید. اگر گیاهخوارید و یا دوست دارید نوعی طعم جدید از ناگت را تهیه کنید پیشنهاد می کنیم شیوه ای که اینفوگیاهی آموزش می دهد را دنبال کرده تا با استفاده از سبزیجات به سادگی یک مدل ناگت را تهیه و نوش جان کرده. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ناگت سبزیجات

هویج 3 عدد
زردک 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
چغندر 1 عدد
کلم بروکلی 1 دسته
فلفل سبز 1 عدد
نمک 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون نصف قاشق چای خوری
فلفل 1/2 قاشق چای خوری
پودر نان 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
روغن سرخ کردنی 1 لیتر

بیشتر بخوانید:نودل سبزیجات با سس سویا؛ خفن ترین ترکیب ممکن!

طرز تهیه ناگت سبزیجات

  1. اول از همه، همه سبزیجات را (به جز فلفل) به صورت تکه‌های درشت خرد کنید. برای ناگت مرغ معمولاً از مقداری آرد و تخم مرغ برای چسب بیشتر استفاده می‌شود. اما در ناگت سبزیجات سیب‌زمینی همان کار را برای مامی‌کند.

  2. حال سبزیجات خرد شده را در قابلمه آب و مقداری نمک آبپز کنید در حدی که چنگال به راحتی در آنها فرو برود. همه سبزیجات را با هم داخل آب جوش نریزید. بروکلی در عرض ۲-۳ دقیقه آماده می‌شود. ولی بقیه مواد حدود ۱۰ دقیقه باید در آب در حال جوش بمانند تا پخته شوند.

  3. آسان‌ترین راه این است که سبزیجات را داخل غذاساز بریزید تا کاملاً ریز و با هم مخلوط شوند. ولی اگر غذاساز در دسترس ندارید می‌توانید سبزیجات را رنده کنید یا این که از پوره ساز استفاده کنید. فلفل سبز را خیلی ریز خرد کنید و همراه با نمک وفلفل سیاه به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  4. در این مرحله مخلوط سبزیجات چسبناک است ولی راحت خرد می‌شود. پس بهتر است آن را در یک سینی فر بریزید و سطح آن را صاف و یکدست کنید. سینی را ۱۵-۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا مخلوط خنک و سفت شود. اما نباید یخ بزند. وقتی مخلوط سفت شد می‌توانید خیلی راحت با استفاده از یک کاتر کوکی یا دهانه لیوان آن را به شکل دایره قالب بزنید.

  5. ناگت‌ها را یکی یکی در تخم‌مرغ هم زده و سپس در پودر نان فرو ببرید. در صورتی که می‌خواهید ناگت‌ها را برای بعد فریز کنید آنها را مجدداً روی سینی بچینید و در فریزر بگذارید تا کاملاً یخ بزنند. سپس ناگت‌های یخ زده را در کیسه بگذارید. می‌توانید آن را تا چند ماه داخل فریزر نگه دارید.

  6. ناگت‌ها را۳ -۴ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا آماده سرو شوند. همچنین می‌توانید ناگت‌ها را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید. اما سرخ کردن طعم بهتری به ناگت سبزیجات می‌دهد و روش کلاسیک تهیه ناگت با سرخ کردن است.

  7. ناگت سبزیجات را با هر سسی که دوست دارید سرو کنید.

منبع: ایران کوک
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها