نفخ شکم با سیر

سیر و نفخ معده | از بین بردن نفخ سیر

اگر زیاد نفخ می کنی؛ لب به سیر نزن!

A
۰

مصرف زیاد سیر باعث نفخ شکم می شود به همین دلیل به خوردن آن زیاد به افرادی که مشکل گوارشی دارند توصیه نمی شود. در ادامه راه از بین بردن نفخ با سیر را توضیح دادیم.

سیر از سبزیجاتی است که در اکثر غذا ها استفاده می شود و خواص زیادی نیز برای سلامت بدن دارد اما کسانی که مشکلات گوارشی دارند و یا زیاد نفخ می کنند بهتر است که سیر مصرف نکنند چون سیر درصد نفخ را افزایش می دهد. در این مطلب از دلایل نفاخ بودن سیر و راهکار های درمانی آن گفتیم.

سیر چگونه باعث نفخ می شود؟

سیر باعث ایجاد گاز می شود زیرا سرشار از فروکتان است، یک کربوهیدرات قابل تخمیر که در غذاهایی مانند پیاز، تره فرنگی، پیازچه، گندم، چاودار، اینولین و ریشه کاسنی نیز یافت می شود.

انسان ها فاقد آنزیم برای تجزیه این مولکول هستند، و فروکتان ها قادر به جذب در روده کوچک نیستند، جایی که بیشتر جذب مواد مغذی انجام می شود.

در نتیجه، فروکتان ها عمدتاً هضم نشده به روده بزرگ می روند، جایی که توسط باکتری هایی که در آنجا زندگی می کنند تخمیر می شوند. پانیتز می گوید، این فرآیند تخمیر است که می تواند علائمی مانند گاز، نفخ و حتی درد شکم را ایجاد کند.

بیشتر بخوانید:چند درمان خانگی برای پیشگیری از نفخ شکم

نفخ شکم با سیر

همه مردم فروکتان ها را به اشتباه جذب می کنند – این فقط یکی از ویژگی های سیستم گوارش ما است. اما برای اکثر مردم، خوردن یک وعده غذایی سیر ملایم علائم قابل توجهی را ایجاد نمی کند.

مشکلات زمانی شروع می شوند که ما به طور همزمان مقدار زیادی سیر می خوریم. سایر غذاهای غنی از فروکتان را به مخلوط اضافه کنید، و این فقط مشکل را بدتر می کند.

اگر به فروکتان ها بسیار حساس هستید، حتی یک لمس سیر در وعده غذایی شما ممکن است باعث ناراحتی شود. افراد مبتلا به بیماری کرون، سندرم روده تحریک پذیر، کولیت اولسراتیو یا SIBO ممکن است مستعد ابتلا به این علائم حتی زمانی که مقدار کمی از غذاهای حاوی فروکتان مصرف می کنند، باشند.

در صورت نفخ شکم با سیر٬ چه باید کرد؟

نفخ ناشی از سیر می تواند آزاردهنده باشد، اما مضر نیست.

اگر غذاهای غنی از فروکتان مانند سیر باعث ایجاد گاز در شما می شود، لازم نیست آنها را از رژیم غذایی خود حذف کنید. فروکتان ها به روده های ما آسیب نمی رسانند یا منجر به فرآیند التهابی نمی شوند.

در حقیقت؛ فروکتان ها برای ما خوب هستند. این کربوهیدرات ها فیبرهای پری بیوتیک هستند که برای تغذیه و تحریک رشد باکتری های مفید در روده عمل می کنند.

منبع: آر دایت
مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار