طبع دانه ها | مصلحات دانه ها
درباره طبع دانه ها و مصلحاتشون تو طب سنتی چی می دونی؟
در این مطلب با طبع دانه های مختلف و مصلحات آن آشنا می شوید. برای مصرف سالم تر مغزیجات این مطلب را بخوانید.
با در نظر گرفتن طبع دانه ها مصرف سالم تر و آسان تری داشته باشید تا بدون هیچ عارضه خاصی آن ها را نوش جان کنید. برای مصرف مغزهای گیاهی مانند انواع بادام ها و یا کنجد، فندق و دیگر دانه های گیاهی با در نظر گرفتن جدول زیر و مصلحات آن ها می توانید بدون درگیر بیماری شدن؛ این مغز ها را نوش جان کنید. با هر دانه و مصلح آن در ادامه آشنا می شوید.
طبع و مصلحات دانه ها
مغزهای گیاهی | نوع مزاج | مصلح |
بادام درختی | گرم و تر | عسل، شیره خرما |
بادام زمینی | گرم و تر | عسل |
بادام کوهی | گرم و خشک | عسل |
کنجد | گرم و تر | عسل |
فندق | گرم و خشک | عسل، شکر سرخ |
گردو | گرم و خشک | انار ترش، ترشی های طبیعی |
بادام هندی | گرم و خشک | عسل |
تخم آفتابگردان | گرم و تر | سرکه، آلو |
تخم کدو | سرد و تر | عسل |
تخم هندوانه | سرد و تر | دارچین |
منبع:
کتاب راز شفا نوشته احمد مختاری نیا