طبع دانه ها | مصلحات دانه ها

درباره طبع دانه ها و مصلحاتشون تو طب سنتی چی می دونی؟

A
۰

در این مطلب با طبع دانه های مختلف و مصلحات آن آشنا می شوید. برای مصرف سالم تر مغزیجات این مطلب را بخوانید.

با در نظر گرفتن طبع دانه ها مصرف سالم تر و آسان تری داشته باشید تا بدون هیچ عارضه خاصی آن ها را نوش جان کنید. برای مصرف مغزهای گیاهی مانند انواع بادام ها و یا کنجد، فندق و دیگر دانه های گیاهی با در نظر گرفتن جدول زیر و مصلحات آن ها می توانید بدون درگیر بیماری شدن؛ این مغز ها را نوش جان کنید. با هر دانه و مصلح آن در ادامه آشنا می شوید.

طبع و مصلحات دانه ها

 

مغزهای گیاهی نوع مزاج مصلح
بادام درختی گرم و تر عسل، شیره خرما
بادام زمینی گرم و تر عسل
بادام کوهی گرم و خشک عسل
کنجد گرم و تر عسل
فندق گرم و خشک عسل، شکر سرخ
گردو گرم و خشک انار ترش، ترشی های طبیعی
بادام هندی گرم و خشک عسل
تخم آفتابگردان گرم و تر سرکه، آلو
تخم کدو سرد و تر عسل
تخم هندوانه سرد و تر دارچین

 

منبع: کتاب راز شفا نوشته احمد مختاری نیا
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    دیدگاه
    آخرین اخبار
    اخبار روز سایر رسانه ها