هسته زردآلو

مضرات هسته زردآلو | خطرات خوردن هسته زردآلو

به هیچ وجه هسته زردآلو رو نخورین! +مضرات

A
۰

شاید تاکنون خبر‌های ضد و نقیض زیادی درمورد مضرات و فواید خوردن مغز هسته زردآلو شنیده باشید. اما آیا خوردن مغز هسته زردآلو برای ما ضرر دارد یا خیر؟

هسته زردآلو همیشه در کنار میوه اش، شکسته و خورده می شود. حتی برخی افراد هسته ها را جمع آوری و خشک می کنند. اما باید توجه داشته باشید که این دانه موارد تشکیل دهنده ای می باشد که ممکن است باعث بروز مسمویت در بدن شده و خطر ابتلا به بیماری و یا مرگ را در بر داشته باشد. در ادامه از تاثیرات منفی خوردن هسته زردآلو می خوانید.

مصرف هسته زردآلو چه ضرری دارد؟

کارشناسان تغذیه می‌گویند: هسته‌ زردآلو حاوی، آمیگدالین است، که برای ساخت داروی درمان سرطان به نام لتریل از آن استفاده می‌شود این دارو اجازه مصرف در آمریکا را ندارد، ولی آمیگدالین موجود در هسته‌ زردآلو ، به عنوان داروی مکمل فروخته می‌ شود. در حالی که تحقیقات آزمایشگاهی پیشنهاد داده است که آمیگدالین خاصیت ضد سرطانی دارد، کلینیک آزمایشیِ موسسه ملی سرطان این ماده را موثر نمی‌داند. با ما همراه باشید تا توضیحات بیشتری را در مورد هسته زردآلو بخوانید.

مرضیه رکنی کارشناس تغذیه می‌گوید: مصرف آمیگدالین، گلیکوزید سیانوژن، ممکن است باعث مسمومیت سیانیدی شود زمانی که شما غذا‌هایی که حاوی گلیکوزید سیانوژن هستند، می‌خورید، با آنزیم‌های بدن شما واکنش نشان می‌دهند و هیدروژن سیانید رها می‌شود.

وی در ادامه گفت: در مجموع مغز هسته زردآلو به دلیل داشتن آمیگدالین به شدت برای بدن مضر است و مصرف آن توصیه نمی‌شود چرا که خوردن مغز هسته‌ی زردآلو مضر است. همچنین هسته این میوه حاوی آمیگدالین است که در بدن به تولید ماده‌ای تحت عنوان سیانید می‌انجامد که مانند سیانور عمل کرده و ممکن است در افراد اختلال تنفسی، فلج و حتی مرگ را منجر شود و عوارض جانبی دارد .

یکی دیگر از کارشناسان معتفد است: زمانی که هسته‌ی زردآلو می‌خورید، اثرات ملایم مسمومیت سیانیدی که شما تجربه می‌کنید، سردرد، حالت تهوع، استفراغ و احساس گیجی است.

بیشتر بخوانید:خواص درمانی هسته زردآلو در طب سنتی + مضرات

هسته زردآلو

نظر متخصصین بر این است که، علائم نگران کننده‌ی بیشتر که به مسمومیت سیانیدی مربوط است، شامل سطح هوشیاری پایین، سیانوز (کبود شدن پوست، ناخن و لب‌ها به دلیل کمبود اکسیژن)، افتادگی پلک چشم، و فشار خون پایین است.

بر طبق نظریه پزشکان مسمومیت شدید سیانیدی، می‌تواند منجر به کما و مرگ نیز شود، مصرف هسته‌ی زردآلو و ویتامین C، به طور همزمان مقدار سیانید آزاد شده در بدن شما را افزایش می‌دهد، که بنا بر گفته‌ی جامعه‌ی سرطان آمریکا، اثرات سمی آن را چند برابر می‌کند.

کارشناسان پیشنهاد می‌دهند که زنان باردار یا مادران شیرده، از خوردن هسته‌ی زردآلو یا سایر موادی که منبع آمیگدالین هستند، به دلیل ایجاد مسمومیت سیانیدی، خودداری کنند.

زردآلو‌هایی که رنگ نارنجی تیره دارند، حاوی بتاکاروتن بیشتری هستند، این ماده در جلوگیری از ابتلا به سرطان، کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی، سکته، آب مروارید بسیار مؤثر است، از شب کوری در سالمندان نیز تا حد بالایی می‌کاهد پس حتما میوه‌ی مورد نظر خود را از بین زردآلو‌های رسیده انتخاب کنید. پتاسیم موجود در میوه زردآلو به بهبود وضعیت سلامت سالمندان و همچنین به بهبود افسردگی در آن‌ها کمک می‌کند.

زردآلود را ترجیحاً به صورت روزانه خریداری شده و ظرف دو روز میل کنید.

زردآلو‌های نرم، گوشتی و تازه برای مصرف انتخاب کرده و به هیچ عنوان زردآلود با رنگ زرد روشن را خریداری نکنید، چراکه دارای ترکیبات گوگردی است.

میوه زردآلو حتماً داخل یخچال و در کیسه پلاستیکی قرار داده شده نگهداری شود و کودکان فقط انواع رسیده آن را مصرف کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار