شیر پسته با عسل | طرز تهیه شیر پسته
این مدل شیر پسته؛ قوی ترین معجون برای بچه هاست! + طرز تهیه
شیر پسته را می توانید با ترکیب موز و عسل تهیه کنید و با بستنی سرو کنید تا در روزهای گرم یک نوشیدنی سالم و مقوی را نوش جان کنید.
شیر پسته می تواند یک گزینه محبوب و مناسب برای زمانی باشد که دوست دارید برای بچه ها یک نوع معجون مقوی و خوشمزه تهیه کنید. این مدل شیر پسته که اینفوگیاهی آموزش می دهد بدون شکر و با عسل تهیه شده است پس شکر زیادی ندارد و تا حدودی جز نوشیدنی های سالم به حساب می آید. در ادامه شیوه تهیه شیر پسته با بستنی را می خوانید.
مواد لازم برای تهیه شیر پسته
موز | 1 عدد |
بستنی وانیلی | 400 گرم |
شیر پاستوریزه | 1 لیوان |
پسته | 1 لیوان |
پودر پسته | 2 قاشق غذاخوری |
پودر نارگیل | 2 قاشق غذاخوری |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
سس شکلات و کنجد | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:بعد باشگاه یه شیر خرمای خنک بزن؛ جون بگیری!
روش تهیه شیر پسته
-
پوست پستهها را بگیرید و آنها را داخل ظرفی بریزید. نصف لیوان شیر را به پستههای پوستکنده اضافه کنید و اجازه دهید پستهها به مدت 30 دقیقه در شیر خیس بخورند.
-
پوست موز را جدا کنید و آن را به همراه باقیمانده شیر (نصف لیوان) داخل مخلوطکن بریزید.
-
پودر پسته، عسل، پودر نارگیل و نیمی از بستنی را به مخلوطکن اضافه کنید. مواد را به مدت 1 تا 2 دقیقه با دور تند مخلوط کنید تا یکدست شوند.
-
باقیمانده بستنی را به مخلوطکن اضافه کنید و دوباره مواد را به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید.
-
اگر شیر پسته بیش از حد غلیظ شد، میتوانید به آن کمی شیر اضافه کنید. در صورت رقیق بودن مخلوط، مقدار پسته بیشتری به مواد اضافه کنید.
-
شیر پسته آمادهشده را درون لیوان بریزید و به همراه مغزهای مختلف، کنجد و سس شکلات تزئین کنید.