طرز تهیه لیموناد با رزماری | طرز تهیه لیموناد با عسل
لیموناد با رزماری؛ یه نوشیدنی با طعم ملس و عطر بهشت + طرز تهیه
لیموناد را طبق طرز تهیه ای که اینفوگیاهی آموزش می دهد با رزماری و عسل درست کنید تا این نوشیدنی محبوب را با یک طعم جدید امتحان کنید.
لیموناد از نوشیدنی هایی است که هم به عنوان یک میان وعده و هم در کنار غذا می توانید نوش جان کنید. در تهیه لیموناد وجود آبلیمو و یا لیمو ترش لازم است. اینفوگیاهی در این مطلب طرز تهیه این نوشیدنی را با رزماری و عسل به شما آموزش می دهد تا بدون شکر و رژیمی لیموناد را تست کنید.
مواد لازم برای تهیه لیموناد رزماری
شاخه رزماری | ۲ عدد |
آب جوش | ۱ پیمانه |
لیموی درشت | ۴ عدد |
عسل | نصف پیمانه |
آب سرد | ۱ پیمانه |
برش لیمو، رزماری و یخ | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:همه چیز در مورد رزماری و خواص آن
طرز تهیه لیموناد بدون شکر
-
ابتدا شاخه های رزماری خشک را داخل یک کاسه ریخته و روی آن آب جوش را بریزید تا به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد و عصاره رزماری خارج شود حالا رزماری ها را از آب جوش جدا کنید و کمی با دست فشار دهید تا کامل عصاره آن خارج شود.
-
در ادامه آب لیموترش ها را از وسط به دو نیم کنید و با دستگاه خانگی آب لیموترش ها را بگیرید بهتر است از دستگاه دستی استفاده کنید تا لیمو ها تلخ نشود.
-
حالا عسل و آب لیموترش را به عصاره رزماری اضافه کنید و هم بزنید تا عسل باز شود و بعد آب سرد را اضافه کنید و هم بزنید.
-
مخلوط تهیه شده را داخل یخچال بگذارید تا کمی خنک شود سپس برای سرو داخل لیوان ها ریخته و با برش لیموترش و رزماری و کمی یخ تزئین کنید و خنک بنوشید نوش جان.
فوت و فن های لیموناد عسل و رزماری خانگی
-
اگر دوست دارید این لیموناد را گازدار میل کنید بجای آب سرد از آب گازدار استفاده کنید.
-
آبلیمو صنعتی اصلا مناسب تهیه لیموناد نیست.
-
مقدار عسل را می توانید مطابق ذائقه خود تنظیم کنید و مقداری آن را کم و زیاد کنید.
-
استفاده از یخ این نوشیدنی را گوارا و خنک می کند ولی اگر دوست ندارید حذف کنید ولی بگذارید تا لیموناد از قبل داخل یخچال خنک باشد.
-
به دلخواه می توانید کمی تخم شربتی نیز به این نوشیدنی اضافه کنید.