روش تهیه لوبیا پلو گیاهی | مواد لازم برای لوبیا پلو بدون گوشت
لوبیا پلوی مجلسی و بدون گوشت ؛ مخصوص گیاهخوران + طرز تهیه
اگر وگان هستید و دوست دارید لوبیا پلو را در وعده های غذایی خود داشته باشید با ما همراه باشید تا روش تهیه لوبیا پلوی گیاهی را در ادامه مطلب بخوانید.
اگر دوست دارید غذاهای گیاهی را به لیست آشپزی خود اضافه کنید می توانید لوبیا پلوی بدون گوشت را امتحان کنید. در این غذای گیاهی لوبیا سبز حاوی پروتئین زیاد است و به راحتی می تواند جای گوشت را بگیرد. روش تهیه لوبیا پلو بدون گوشت را در ادامه مطلب توضیح دادیم.
مواد لازم برای لوبیا پلوی وگان
برنج | 3 پیمانه |
لوبیا سبز | 400 گرم |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 3 حبه |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
گوجه | 4 عدد |
زعفران دم کرده | نصف فنجان |
پودر زیره سیاه | 1 قاشق چای خوری |
ادویه کاری | 1 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
کره | 20 گرم |
روغن | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید:لوبیا سبز، قرص آهن طبیعی و قاتل کم خونی
نحوه تهیه لوبیا پلوی وگان
-
ابتدا لوبیا سبز را به اندازه دلخواه خرد کنید و با دو تا سه قاشق روغن به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید.
-
گوجه فرنگی را همراه با پیاز و سیر پوست گرفته و فلفل دلمهای قرمز خرد کنید و داخل دستگاه غذاساز یا میسکر بریزید و یک دقیقه بزنید تا همه مواد کاملا پوره شوند
-
پوره آماده را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی اجاق گاز بگذارید و اجازه بدهید با حرارت کم به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد؛ سپس زعفران دم کرده، پودر زیره، پودر کاری، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید و در آخر لوبیا سبز سرخ شده را به مواد اضافه کنید.
-
در این مرحله برنج را که از قبل خیس دادهاید، داخل قابلمه مواد بریزید و خوب هم بزنید؛ سپس مقداری کره اضافه کنید و اجازه بدهید آب برنج کشیده شود و بعد دمکنی بگذارید و برنج را دم کنید. نیم ساعت بعد لوبیا پلوی گیاهی خوشمزه و بسیار مقوی شما آماده سرو است.