زرشک پلو گیاهی

زرشک پلو بدون مرغ | زرشک پلو با قارچ | طرز تهیه زرشک پلو گیاهی

زرشک پلو با قارچ رو جایگزین زرشک پلو با مرغ کن + نحوه تهیه

A
۰

زرشک پلو گیاهی با سویا و قارچ پخته می شود و همچنین می توانید با استفاده از شکر قهوه ای آن را رژیمی کنید. نحوه تهیه را در ادامه بخوانید.

زرشک پلو از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که برای مهمانی ها هم درست می شود. این غذا اغلب با گوشت و مرغ درست می شود. در این مطلب طرز تهیه زرشک پلو گیاهی با قارچ و بدون انواع گوشت را آموزش داده ایم تا افراد گیاهخوار هم این پلوی خوشمزه را نوش جان کنند.

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با قارچ

خلال بادام یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده یک عدد
زرشک یک دوم پیمانه
قارچ یک عدد
برنج چهار پیمانه
روغن کنجد٬ روغن زیتون به مقدار لازم
سویا یک دوم پیمانه
خلال پسته دو قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای دو قاشق غذاخوری
نمک٬ زردچوبه٬ ادویه پلویی به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:نحوه تهیه هویج پلو با قارچ

زرشک پلو گیاهی

روش تهیه زرشک پلو گیاهی

  1. برای تهیه زرشک پلو ابتدا برنج را از قبل خیس می کنیم. زرشک، خلال بادام و خلال پسته را مدتی خیس کرده سپس آبکش می کنیم.

  2. سویا را با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم، تا آب آن تمام شود. در صورتی که خواستیم به جای سویا از قارچ استفاده کنیم، قارچ را خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس سویا یا قارچ را به پیاز افزوده و با حرارت ملایم تفت می دهیم.

  3. زرشک را همراه زعفران آب شده و کمی شکر قهوه ای و روغن کنجد دم می کنیم.

  4. برنج را با کمی آب و نمک جوشانده، سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه سایر مواد آماده شده به جز زرشک، لایه به لایه در قابلمه ریخته و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم. هنگامی که پلو دم کشید، زعفران آب شده و زرشک را به آن اضافه می کنیم.

منبع: طبایع
مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار