خورشت ترش واش

طرز تهیه خورشت ترش واش | طرز تهیه خورش ترش واش گیاهی

ناهار چی داریم؟ خورشت ترش واش؛ یه غذای گیلانی برای وگان ها + طرز تهیه

A
۰

خورشت تراش واش نوعی غذای گیلانی است با بادمجان و گوجه تهیه می شود و چاشنی اصلی آن سبزی ترش واش است. در ادامه شیوه تهیه آن را می خوانید.

خورشت ترش واش از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که چاشنی اصلی آن آبغوره و سبزی ترش واش است. این غذا را در کنار برنج می توانید سرو کنید و برای مهمانان گیاهخوار خود یک غذای مجلسی و اصیل تهیه کنید. در ادامه روش تهیه خورشت ترش واش را آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه خورشت ترش واش گیلانی

قارچ به مقدار دلخواه
پیاز ۱ عدد بزرگ
سبزی ترش واش سرخ شده ۵۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
آبغوره نصف استکان
گوجه فرنگی ۳ عدد
بادمجان ۳ عدد

خورشت ترش واش

بیشتر بخوانید:روش تهیه خورشت مرغ اناریجه

طرز تهیه خورش ترش واش

  • پیاز را خرد کرده و داخل روغن تفت داده تا کمی طلایی و سبک شود. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود.

  • قارچ ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سبزی ترش واش را هم اضافه کنید شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید تا کنار قابلمه جوش ریز بزند و روغن بیاندازد.

ترش واش (نام علمی: Oxalis corniculata) یا شبدر ترشک گونه‌ای گیاه از خانوادهٔ شبدرترشکیان و سردهٔ شبدر ترشک است. در مناطقی از ایران از این گیاه به‌عنوان سبزی استفاده می‌شود. از این سبزی در تهیهٔ «خورش ترش واش» از غذاهای محلی گیلان و در آشپزی گیلان برای پخت سبزی خورش استفاده می‌شود.

  • حدود ۵ لیوان آب اضافه کرده و شعله را زیاد نمایید تا بجوش بیاید. بعد از جوش آمدن، شعله را کم کرده تا خورشت جا بیفتد.

  • در انتها آبغوره اضافه کرده و حدود ۲۰ دقیقه دیگر با حرارت کم بجوشد تا خامی آبغوره از بین برود و خورشت غلیظ شود.

  • بادمجان سرخ شده و گوجه فرنگی حلقه حلقه شده را هم اضافه کرده و بگذارید تا خورشت جا بیفتد.

منبع: بشقاب سبز
مطالب مرتبط
دیدگاه
آخرین اخبار